Ο 1,5 έτους Παναγιώτης διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι – Τι να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μόλις 1,5 έτους Παναγιώτη Μουλιανιτάκη που έχει διαγνωστεί με ρετινοβλάστωμα (ένα είδος καρκίνου στο μάτι που μπορεί να βλάψει την όραση ή ακόμη και να απειλήσει τη ζωή. Ο μικρούλης έχει δύο αρκετά μεγάλα νεοπλάσματα και αμέτρητους δευτερεύοντες όγκους στο δεξί του μάτι).

Ήδη έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Λοζάνη της Ελβετίας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Η οικογένεια δυστυχώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο υπέρογκο κόστος των θεραπειών και ζητά την συνδρομή όλων μας , ώστε να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει και σελίδα στο Facebook όπου μητέρα γράφει τον αγώνα ζωής που δίνει ο μικρούλης για να γίνει καλά και μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε και τη δωρεά σας.

Στο πλευρό του Παναγιώτη είναι η μητέρα του από την πρώτη στιγμή, ενώ στη Σητεία παρέμεινε ο πατέρας με τα υπόλοιπα 3 παιδιά της οικογένειας.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας.

IBAN: GR9601104660000046655572595, ΜΟΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η περιπέτεια υγείας του παιδιού ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου

«Στις 16 Μάρτιου ξεκίνησαν όλα. Ο πρώτος γιατρός στη Σητεία που εξέτασε το παιδί, μας είπε ότι στην πράξη δεν το έχει συναντήσει ποτέ και ευχόταν να είχε κάνει λάθος. Μας έστειλε κατευθείαν Ηράκλειο, Βενιζέλειο από κει ΠΑΓΝΗ, όπου χάρη σε έναν εξαιρετικό οφθαλμίατρο, ενημερώθηκε ο ΕΟΠΥΥ και τότε ξεκίνησαν όλα. Η επέμβαση δεν μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα και έπρεπε α φύγουμε για εξωτερικό. Ο ΕΟΠΥΥ κινήθηκε τάχιστα, ενημέρωσε τα νοσοκομεία της Λοζάνης, έστειλε έγγραφα και δικαιολογητικά που απαιτούνταν και με την οικονομική του στήριξη, αρκετών χιλιάδων ευρώ η οικογένεια μου «έφυγε» κατευθείαν για Ελβετία».

«Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο αλλά αυτό και θα χρειαστούμε και άλλα χρήματα. Για 4 χρόνια θα πρέπει να πηγαίνουμε στην Ελβετία για τον απαραίτητο έλεγχο και τις κατάλληλες εξετάσεις που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα Αυτό που θέλω είναι να γίνει καλά ο Παναγιώτης μου και να επιστρέψει με τη μητέρα του που είναι πολύ χαρούμενη για την επέμβαση  αλλά και αγχωμένη για το πώς θα πάει η πρώτη χημειοθεραπεία. Αν πάνε όλα καλά και έρθει θα πρέπει 28 του μήνα να ξαναφύγει για εξωτερικό. Έχω περάσει αρκετά στη ζωή μου, έχω χάσει το χέρι μου, αλλά δεν το βάζω κάτω»,  λέει συγκινημένος ο πολύτεκνος πατέρας του Παναγιώτη στο neakriti.gr, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ζωής.

Δείτε φωτογραφίες του μικρούλη Παναγιώτη