Σάββατο 6 Ιουνίου, 02:28
bool(true)
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Ο γύρος του κόσμου σε 3 μέρες – 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

2,000 τετραγωνικά μέτρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Είναι αλήθεια ότι το Big Ben βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και το Άγαλμα της Ελευθερίας  στο Λονδίνο?

Οι παγόδες υπάρχουν στην Ιταλία ή στην Ιαπωνία?

Τις καμήλες τις συναντάς μαζί με τις πυραμίδες στην εξωτική Αίγυπτο? Και η Σφίγγα που έχουν εκεί, τσιμπάει?

Όταν στο Λονδίνο ή ώρα είναι 12 το μεσημέρι, τι ώρα είναι στις άλλες χώρες?

Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ινδίας?

Αυτή η Γιαπωνέζα γιατί φοράει τέτοια ρούχα?

«Όχι κύριε επιθεωρητά, δεν είδα τον Φιλέα Φογκ»…

2,000 τετραγωνικά μέτρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Με αφορμή το μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν , στήνουμε έναν ονειρικό, μαγικό γύρο του κόσμου και μαθαίνουμε για τις χώρες που επισκέφτηκε ο Φιλέας Φογκ  και όχι μόνο, τις κουλτούρες της κάθε χώρας, παίζουμε «Γεωγραφία», κατανοούμε γιατί υπάρχει η περίφημη «διαφορά της ώρας» και άλλα πολλά, με χαμόγελα, κέφι και διασκέδαση! 

Το Big Ben, το Άγαλμα της Ελευθερίας, οι γόνδολες της Βενετίας, η Σφίγγα, οι  Πυραμίδες, μία…. Παγόδα, ο Πύργος του Άιφελ, ένας ελέφαντας, μία καμήλα , Ο Φιλέας, ο ντεντέκτιβ Φιξ που τον ψάχνει, ο Πασπαρτού, η Ινδή πριγκίπισσα  Αούντα, ένα τεράαααααστιο αερόστατο, μια γαλέρα και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις συνθέτουν το σκηνικό του μοναδικού αυτού παιδικού Φεστιβάλ.

Ηθοποιοί με κοστούμια εποχής, παιδαγωγοί, εργαστήρια χειροτεχνίας, ζωγραφικής, παιχνίδια γεωγραφίας, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, το Θέατρο Σκιών του Άθω Δανέλλη, face painting – θέλεις να μοιάζεις με Γιαπωνέζο/α η προτιμάς Κινεζάκι –  ξυλοπόδαροι, τεράστιες σαπουνόφουσκες, μία ορχήστρα από χάλκινα όργανα που παίζει μουσικές του κόσμου και πολλές εκπλήξεις, θα απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου ανά ημέρα!

Καλλιτεχνική επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΡΑΛΤΕΡ

Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος: ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Κατασκευές: ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΚΗΣ

Ήχος – Φωτισμοί: SPEAKING SHADOWS

Αφίσα, Graphics: MOSQUITO DESIGN

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ https://www.more.com/gr-el/tickets/happenings/o-gyros-tou-kosmou-se-3-meres/

Early Bird: 12 ευρώ

Οικογενειακό 3 ατόμων: 30 ευρώ

Οικογενειακό 4 ατόμων: 40 ευρώ

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ergetpol@gmail.com, 698 116 4851

Διαβάστε επίσης:

Ο αγαπημένος, σκανταλιάρης, Μπαγκς Μπάνυ, έγινε 85 χρονών, αλλά είναι πάντα ακμαίος και αγαπημένος

Μελέτη: 1 στα 6 παιδιά έχουν δεχθεί απειλές μέσω smartphone – Όμως ορισμένοι γονείς λένε ναι στην αγορά τους

Ροή Ειδήσεων