Ο μαιευτήρας της Τζένης Μπαλατσινού μίλησε για τον Κικίλια Junior και τον μπαμπά Βασίλη

Ανήμερα Χριστουγέννων, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχθηκαν στον κόσμο το αγοράκι τους.  Μετά από έναν δύσκολο τοκετό και μια σύντομη περιπέτεια υγείας του μωρού, πλέον το ζευγάρι κρατά το μωρό του αγκαλιά, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι.

Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της Τζένης Μπαλατσινού, Παντελής Τρομπούκης, σε συνέντευξή του στο znews.gr μίλησε για τον Κικίλια Junior, αποκάλυψε τι είδους μπαμπάς είναι ο υπουργός Υγείας καθώς και εξήγησε γιατί καθυστέρησαν να βγουν από το μαιευτήριο μαμά και γιος.

Ερωτηθείς για τον τοκετό ο κ. Τρομπούκης αποκάλυψε ότι “Πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε έναν τοκετό σχετικά δύσκολο, αλλά όλα πήγαν καλά. Γεννήθηκε ένα αγοράκι που ζύγιζε 3,5 κιλά και σε κάποιες εξετάσεις που έγιναν στο πλαίσιο του βασικού ελέγχου που γίνεται για όλα τα νεογνά, αποφασίστηκε να καθίσει λίγες μέρες παραπάνω στο μαιευτήριο. Και φυσικά έμεινε και η μητέρα μαζί του. Όλα όμως εξελίχθηκαν ομαλά και επέστρεψαν πια σπίτι.”

Πώς είναι ο Βασίλης Κικίλιας ως μπαμπάς;

Ο κ. Τρομπούκης απάντησε ότι “Είναι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς. Είναι ένα ιδιαίτερο ζευγάρι και οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι μαζί και δυνατοί. Τους έχω ευχηθεί κι εγώ για το μωράκι τους. Και πραγματικά μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι της πανδημίας, ήταν και οι δυο γλυκύτατοι με αυτό το ευχάριστο γεγονός.

Yπενθυμίζεται ότι κατά την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο ο κ. Τρομπούκης είχε δηλώσει τα εξής: “Ανήμερα τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό σωματικού βάρους 3,5 κιλών.

Είχαμε, η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία, στη φάση των τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό παρέμεινε λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο.

Τους ευχαριστώ από καρδιάς, είναι καταξιωμένοι άνθρωποι και οι δύο, τους γνωρίζουμε όλοι, αλλά είναι ένα μοναδικό ζευγάρι με γνώμονα την αγάπη, τη συντροφικότητα και τη δύναμη που τους διέπει. Είναι εντυπωσιακό ποσό ο ένας στηρίζει τον άλλον ουσιαστικά! Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το νέο τους μέλος, το αγοράκι τους. Κάθε ευτυχία και, πάντα, δύναμη που τους διακρίνει”.