Ο μικρός Φώτης επέστρεψε γερός και δυνατός στο σχολείο, πέντε μήνες μετά το ατύχημα στο καρτ

Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που χαροπάλεψε έπειτα από το ατύχημα με τα καρτ

Ήταν μέσα Σεπτεμβρίου όταν το πανελλήνιο “πάγωσε” στο άκουσμα της είδησης ότι ο 5χρονος Φώτης από την Πάτρα τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα όχημα κάρτ, από αυτά που συμμετείχαν σε καρτ που διεξήχθη στο κέντρο της πόλης.

Ο μικρός μαχητής πάλεψε γενναία για να κρατηθεί στη ζωή, δίνοντας τεράστιο αγώνα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομειου της Πάτρας με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον σώσουν.

Η έξοδος από την ΜΕΘ και το Νοσοκομείο

Ο μικρός Φώτης επέστρεψε γερός και δυνατός στο σχολείο, πέντε μήνες μετά το ατύχημα στο καρτ

Και ενώ στην αρχή, οι γιατροί ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικοί, το μικρό παιδί αποδείχθηκε πραγματικός μαχητής και μέρα με τη μέρα άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Όταν άρχισε να κουνά τα άκρα του και έπειτα να μιλά, οι ελπίδες όλων αναπτερώθηκαν και κάπως έτσι, η μεγάλη μέρα του εξιτηρίου έφτασε στις 30 Σεπτεμβρίου!

Ο γιατρός της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης μαζί με όλο το προσωπικό της Μονάδας είχαν διοργανώσει μια μικρή τελετή – γιορτή για το παιδί στο οποίο έδωσαν έπαινο «για τη μεγάλη υπομονή και το θάρρος του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μονάδα» ενώ του χάρισαν και ένα παιχνίδι, που δεν ήταν άλλο από τον…Superman!

Ο 6χρονος Φώτης επέστρεψε στο σχολείο και στους συμμαθητές του

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  ο μικρός Φώτης είναι καλά και πέντε μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτειά του, επέστρεψε και στο σχολείο του. Μαθητής της πρώτης δημοτικού, παρακολουθεί πλέον τα μαθήματα του μαζί με τους συμμαθητές του. Κατάφερε να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές και πλέον έχει κερδίσει πίσω τη ζωή και την καθημερινότητα του.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοποριακή μεταμόσχευση καρδιάς και θύμου αδένα σε 6 μηνών βρέφος!

Μαθαίνουμε για το Ρεμπέτικο μέσα από δύο δράσεις για όλη την οικογένεια

Κερδίστε 5 οικογενειακές προσκλήσεις για να επισκεφθείτε το Μουσείο Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (19-20/3)

Για τρίτη χρονιά η Βίκυ Ξανθοπούλου βραβεύτηκε ως δασκάλα της χρονιάς σε διεθνή διαγωνισμό!