Ο πολύχρωμος επιδαπέδιος παιχνιδόκοσμος αυτού του Δημοτικού σχολείου θα ενθουσιάσει τους μαθητές όλων των τάξεων

Το άνοιγμα των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά θα είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό για τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου καθώς με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το προαύλιο του σχολείου μεταμορφώθηκε σε ένα πολύχρωμο επιδαπέδιο παιχνιδόκοσμο.

Γονείς, διευθυντής και δάσκαλοι του σχολείου ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσέφεραν τον οβολό τους και επιστράτευσαν το μεράκι τους για να κάνουν το μέχρι πρότινος άχαρο γκρίζο σχολικό προαύλιο σε μια φιλόξενη γωνιά παιχνιδιού και ψυχαγωγίας των παιδιών τόσο στο διάλειμμα όσο και στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Με σύνθημα “η ισχύς εν τη ενώσει” τα κατάφεραν και σε χρόνο ρεκόρ εν μέσω καλοκαιρινής ανάπαυλας το προαύλιο έγινε μια πολύχρωμη όαση παιχνιδιού. Έτσι από τη νέα χρονιά τα διαλείμματα των μαθητών θα είναι διασκεδαστικότερα!

Όπως επισημαίνουν και οι γονείς πολύτιμη αρωγός στο εγχείρημα εξωραϊσμού της αυλής ήταν η εικαστικός του σχολείου, κα Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου, που έδωσε χρώμα και σχήμα στις ιδέες που ειπώθηκαν για το πώς θα σχεδιαστούν τα παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στην αυλή.

Ένα μεγάλο “μπράβο” σε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του όμορφου προαυλίου και είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές θα τιμήσουν δεόντως τα παιχνίδια!

Δείτε φωτογραφίες από τα παιχνίδια του σχολείου