Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Το πρώτο τους μωρό απέκτησαν πριν από λίγη ώρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, όπως ανακοίνωσαν πριν από μερικά λεπτά τα επίσημα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το βασιλικό ζευγάρι είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να παραμείνουν οι λεπτομέρειες του ερχομού του μωρού τους ιδιωτικές και, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλτον, δεν σκοπεύει να ποζάρει στα σκαλιά του μαιευτηρίου, ώστε να αποκαλύψει το νεογέννητο μωρό.

Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος που ο τοκετός αυτός έχει κάνει τους απανταχού ρεπόρτερ να… λυσσάξουν και τα στοιχήματα για το πότε θα γεννηθεί το μωρό να δίνουν και να παίρνουν μήνες τώρα!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, λοιπόν, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών.

Η μαμά και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας και το ζευγάρι ευχαριστεί το κοινό για τη θερμή υποστήριξη του κοινού!

Το μωρό είναι 7ο στη σειρά διαδοχής, 8ο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ και… ίσως να δικαιούται διπλή υποκοότητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες. Ωστόσο, δεν θα κρατήσουν το μωρό κρυφό για πολύ, αφού θα φωτογραφηθούν με αυτό λίγες μόλις ημέρες μετά τον ερχομό του στη ζωή, έξω από το Κάστρο του Windsor.

Πάντως, τα τελευταία στοιχήματα που έλεγαν, ότι το μωρό θα έρθει στον κόσμο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου, έπεσαν έξω ως προς το φύλο του  που έλεγαν ότι θα είναι κορίτσι και θα πάρει το όνομα Diana.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι νέοι γονείς θα γιορτάσουν τον πρώτο χρόνο του γάμου τους στις 19 Μαΐου 2019!