Βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσετε την Ημέρα της Μητέρας

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν, οι αφορμές, όμως, για να γιορτάζουμε και να τιμούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν σταματούν ποτέ.

Η Μητέρα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι εκείνη που μας δέχεται όπως ακριβώς είμαστε, εξυμνεί τις αρετές μας, αλλά τονίζει και τα ελαττώματά όταν χρειαστεί.

Η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου – φέτος συγκεκριμένα στις 12 – και εμείς βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε τη γυναίκα που μας έδωσε ζωή.

Το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο RIVER WEST διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσει τις μαμάδες όλου του κόσμου και να βοηθήσει παιδιά και μητέρες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Ημέρα της Μητέρας, άλλωστε, έχει μεγάλη αξία και για το RIVER WEST!

Ένα ανοιξιάτικο παιχνιδοεργαστήρι που χαρίζει χαμόγελα σε όλες τις μαμάδες

Οι μαμάδες στο RIVER WEST γιορτάζουν κάθε μέρα, όμως το Σάββατο 11 Μαΐου, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, έχουν την τιμητική τους!

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιξιάτικο workshop corner, τα παιδιά δημιουργούν μοναδικά δωράκια για τις μαμάδες τους ενώ ταυτόχρονα στέλνουν «λουλουδένιες» ευχές στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συγκεκριμένα, την παραμονή της Ημέρας της Μητέρας, τα παιδιά, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν ένα δώρο για τη δική τους μαμά, αλλά και να στείλουν μία ευχή στις μαμάδες της Κιβωτού του Κόσμου, υπογράφοντας ένα λουλούδι με το όνομά τους.

Στη συνέχεια, το RIVER WEST θα μετατρέψει όλα τα λουλούδια σε δωρεά για τον οργανισμό, με σκοπό να ενισχύσει το σημαντικό του έργο στην προστασία της μητέρας και του παιδιού. Τα παιδιά μέσα από μια όμορφη δραστηριότητα θα δημιουργήσουν το πιο όμορφο «μπουκέτο» αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!

Το ανοιξιάτικο εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 11 Μαΐου στις 11.00 και θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους μέχρι τις 15.00.

Παιδιά, ελάτε να παίξετε και να προσφέρετε χαμόγελα σε όλες τις μαμάδες!

RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

τηλ.801 22 25 050

www.riverwest.gr / Facebook:RiverWestOfficial / Instagram: @River West Official

*** Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με

  • Δωρεάν Parking 500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST