«Ο σύζυγός μου είναι ψυχούλα, θέλω να γυρίσει σπίτι»: Δηλώνει η μητέρα των 5 κακοποιημένων παιδιών από τον Αγ. Δημήτριο

Την περασμένη εβδομάδα το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι 5 ανήλικα παιδιά βίωναν απίστευτη ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα τους. Όλα συνέβησαν στον Άγιο Δημήτριο με θύματα, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, που ο πατέρας τους δεν δίσταζε να τους συμπεριφέρεται με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο και μάλιστα υπό την ανοχή των γειτόνων που ενώ έβλεπαν και καταλάβαιναν τι συμβαίνει, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

Το τέλος του εφιάλτη για τα 5 παιδιά

Η αρχή του τέλους για την υπόθεση αυτή ξεκίνησε όταν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 14 και 17 ετών, επαναστάτησαν και είπαν στον πατέρα τους πώς θα τον κλείσουν φυλακή αν αυτός συνέχιζε να τα κακοποιεί και να τα εκμεταλλεύεται. Τότε εκείνος πήρε ένα μαχαίρι και το έστρεψε εναντίον τους, απειλώντας πως θα τους σκοτώσει όλους και μετά θα αυτοκτονήσει. Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν, πήδηξαν από το παράθυρο και έτρεξαν για βοήθεια στο σχολείο τους εξιστορώντας στην διευθύντρια τους τι συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια αναφέρει το protothema.gr Η διευθύντρια, έπειτα από την καταγγελία αυτή, ειδοποίησε άμεσα την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας που διέταξε την σύλληψη του πατέρα και την προστασία των ανήλικων παιδιών. Ο πατέρας αυτήν την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου ενώ τα παιδιά φιλοξενούνται στο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Η μητέρα δικαιολογεί τη συμπεριφορά του πατέρα και “αδειάζει” τις καταγγελίες των παιδιών της

Η μητέρα των 5 παιδιών σε χθεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση στην  εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε» έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της και μάλιστα δεν δίστασε να δικαιολογήσει τη βίαιη συμπεριφορά του συζυγού της ενώ προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο για το ό,τι συνέβη στην
εφηβεία που περνάνε τα 2 μεγαλύτερα παιδιά γεγονός που οδηγεί σε εντάσεις.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι ο σύζυγός της «είναι ψυχούλα», ότι η βία ήταν δικαιολογημένη καθώς ο σύζυγος «έχει περάσει πολλά»  Επίσης αναφέρει ότι ποτέ δεν απείλησε τα παιδιά να τα σκοτώσει, αλλά προσπάθησε απλά να κάνει κακό στον εαυτό του. Αρνείται επίσης το ότι ανήκε σε παραθρησκευτική οργάνωση, λέγοντας πως απλά είναι «ψαγμένος» χριστιανός ορθόδοξος.Φτάνει μάλιστα στο σημείο να λέει πως με τις γνώσεις του την βοήθησε να… ξεπεράσει μια αναπηρία που είχε.

Παράλληλα διαψεύδει πως δεν άφηνε τα παιδιά να τρώνε κρέας και αυγά και πως στο σπίτι έμπαιναν τα πάντα.

«Θέλω να γυρίσει ο άνθρωπός μου»

Η μητέρα ζητά να επιστρέψει σπίτι τόσο ο «άνθρωπός της» όσο και τα παιδιά ώστε να ενωθεί η οικογένεια και πάλι. Μάλιστα λέει πως πρόσφατα είχαν συζητήσει κάποια πράγματα, και πως πλέον ήταν ακόμα… πιο ενωμένοι. Επιβεβαιώνει ωστόσο πως είχε κάνει περιοριστικά μέτρα εναντίον του, αλλά τελικά ήταν για ένα περιστατικό που… παρεξήγησε και πως πλέον τα έχουν βρει. Είπε πως έχει επαφή με τα παιδιά εκεί που είναι, τα οποία όμως δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω, και που η μητέρα το αποδίδει στο ότι «το θέμα είναι νωπό ακόμα».

Διαψεύδει τα καψώνια

Σημειώνει πως τα παιδιά αγαπούν τον πατέρα τους και πως και εκείνος θέλει να ξαναζήσει μαζί τους. Διαψεύδει επίσης ακόμα και τα «καψώνια» που έκανε στα παιδιά με το να τα βγάζει καλοκαίρι μέσα στον ήλιο να σκάβουν, λέγοντας πως «απλά τους έδειχνε κάποια πράγματα».

Δείτε τι δηλώνει