Αρχική Βιβλία Ο Υφασμάτινος δράκος

Ο Υφασμάτινος δράκος

Υπάρχουν δράκοι; Και πού ζουν; Ένας δράκος καταστρέφει τη Γη με συμμάχους τους ανθρώπους. Την κρίσιμη ώρα η πίστη δύο μικρών παιδιών θα πείσει έναν άλλο δράκο να παλέψει για τη σωτηρία του πλανήτη. Υπάρχει ελπίδα;

Πρόκειται για ένα παραμύθι, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, που μας στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας για τη σωτηρία του πλανήτη. Την εικονογράφηση έχει κάνει η Έλενα Παπαδημητρίου. Ο υφασμάτινος δράκος με τη βοήθεια δυο μικρών παιδιών, του Θωμά και της Νεφέλης θα σώσει τον πλανήτη από την καταστροφική μανία του πλαστικού δράκου. Ένα παραμύθι που καλλιεργεί την περιβαλλοντική ευαισθησία των μικρών παιδιών.

ISBN-: 978-618-82961-8-3

Εκδόσεις: Ηδύφωνο

44 σελίδες

Για παιδιά 7+


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter