Οι ειδικοί από το Χαμόγελο του Παιδιού απαντούν στους γονείς-αναγνώστες του Infokids

Μια νέα, σπουδαία συνεργασία ξεκίνησε το Infokids.gr με την επιστημονική ομάδα από το Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου να στηρίξουμε την οικογένεια στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων που προκύπτουν στην σχέση γονέων-παιδιών.

Τα παιδιά μας μεγαλώνουν, αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει και η σχέση μας μαζί τους. Καθημερινά αναζητάμε τρόπους για να τα στηρίξουμε, να τα προστατεύσουμε, να τα συμβουλεύσουμε σωστά, όμως συχνά δεν τα καταφέρνουμε και αυτό μας προκαλεί σύγχυση και ανασφάλεια.

Η ομάδα ψυχολόγων από το Χαμόγελο του Παιδιού, αντιμετωπίζοντας καθημερινά αμέτρητες παρόμοιες και συχνά πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση και πείρα, προκειμένου να προσφέρει εντελώς δωρεάν και με απόλυτη εχεμύθεια τις απαραίτητες συμβουλές.

Εκμεταλευτείτε, λοιπόν, την ευκαιρία αυτής της συνεργασίας και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στείλτε μας στο info@infokids.gr τα δικά σας ερωτήματα σε ό,τι σας προβληματίζει στην σχέση σας με το παιδί σας ή στην διαπαιδαγώγησή του.

Εμείς με τα σειρά μας θα τα προωθήσουμε στους ειδικούς του Χαμόγελου του Παιδιού εντελώς ανώνυμα και εκείνοι θα δώσουν την απάντηση που χρειάζεστε σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο που θα παρακολουθήσετε στην οθόνη σας, σαν να τους έχετε απέναντί σας!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ – ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child ΑΠΑΝΤΟΥΝ

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ – ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child ΑΠΑΝΤΟΥΝΤα σχολεία ξεκίνησαν, τα παιδιά μας μεγαλώνουν, αλλάζουν και οι προβληματισμοί των γονιών για το πώς να τα στηρίξουν, να τα προστατεύσουν και να τα συμβουλεύσουν σωστά δεν σταματούν. Το Infokids.gr ξεκινά μια σπουδαία συνεργασία με εγκεκριμένους ψυχολόγους από το Χαμόγελο του Παιδιού που θα απαντούν ζωντανά στην κάμερα στα δικά σας ανώνυμα ερωτήματα!Στείλτε μας από τώρα και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου στο info@infokids.gr τα ερωτήματά μας με όσα σας απασχολούν στην ανατροφή του παιδιού σας και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια του Infokids.gr μια σειρά από βίντεο, με όλες τις απαντήσεις! (θα τηρηθεί απόλυτη ανωνυμία)

Gepostet von Infokids am Dienstag, 17. September 2019