Οι λιλιπούτειοι τηλεθεατές διασκεδάζουν με τις παιδικές σειρές του Disney Junior!

Όπως κάθε μήνα έτσι και το Μάρτιο, οι μικροί μας φίλοι παρακολουθούν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα στο κανάλι Disney Junior και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες! Το Disney Junior υπόσχεται και αυτό το μήνα να φέρει στη μικρή οθόνη, μοναδικές σειρές και ταινίες που θα ενθουσιάσουν τους λιλιπούτειους τηλεθεατές!

Oι Φίλοι μου Ο Τίγρης Και ο Γουίνι
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινά από 13 έως 24 Μαρτίου, ώρα 13:00

Το Disney Junior είναι το σπίτι για πολλές φιλίες, όμως πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες! Ο Μάρτιος βλέπει τους Γουίνι το Αρκουδάκι, τον Τίγρη, τη Ντάρμπι και τον Μπάστερ στο Disney Junior, ως τη νεότερη συμμορία καλύτερων συντρόφων (και Σούπερ Ντεντέκτιβ) στη σειρά «Οι Φίλοι μου Ο Τίγρης Και ο Γουίνι».

Συντονίσου στο Disney Junior και ακολούθησε τους Σούπερ Ντεντέκτιβ στην εξερεύνησή τους για την αναζήτηση των χαμένων δοχείων μελιού, μιας αγνοούμενης σκιάς και μιας μυστηριώδους ηχώ και πολλών άλλων περίεργων πραγμάτων!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Μαρτίου στις 13:00, οι ντεντέκτιβ Roo και Lumpy πηγαίνουν σε ένα ταξίδι θησαυρού με ένα «Pooh» χάρτη. Τότε, ο Τίγρης τρώει πολύ γρήγορα και τον πιάνει λόξιγκας.

Η Μικρή Γιατρός: Ιατρείο για Ζωάκια
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινά από 6 έως 10 Mαρτίου στις 14:30

Η Μικρή Γιατρός επέστρεψε, όπως και η σειρά Ιατρείο για Ζωάκια! Από τη στιγμή που η Μικρή Γιατρός ανέλαβε τη διαχείριση του νοσοκομείου, αυτό λειτουργεί πιο ομαλά από ποτέ. Αλλά με τόσα παιχνίδια που πρέπει να διορθωθούν, η Γιατρός και η Χάλι χρειάζονται επιπλέον βοήθεια: την Αρνίτσα, το Δράκο και τον Χιονάτο, αφού πρώτα βρουν σε ποιο είδος φροντίδας είναι καλύτεροι.

Ήρωες με Πυτζάμες: Μέρες με Πυτζάμες
Ειδική προβολή
Σαββατοκύριακα 4-5 & 11-12 Μαρτίου, ώρα 11:00

Ο Κάτμποϊ, ο Γκέκο και η Ολέτ ορμούν σε δράση αυτό το Μάρτιο, παίρνοντας τον έλεγχο για δύο Σαββατοκύριακα, και οι θαυμαστές τους πρέπει να αρπάξουν τις πυτζάμες τους και να ενωθούν με την παρέα! Στο Disney Junior αγαπάμε να έχουμε Μέρες με Πυτζάμες, και τι καλύτερο από το να περάσεις αυτά τα διήμερα με συνεχόμενα επεισόδια από τους Ήρωες με Πυτζάμες, κατευθείαν μετά το πρόγραμμα στο Στέκι του Disney Junior!

Οι Σκανδαλιές του Ζου
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινά από 20 Μαρτίου στις 11:55

Ο Ζου επέστρεψε! Το ίδιο και όλες οι άλλες αγαπημένες μας ζέβρες, καθώς η 3η σεζόν της σειράς «Οι Σκανδαλιές του Ζου» προβάλλεται στο Disney Junior τις καθημερινές από 20 Μαρτίου στις 11:55. Βασισμένη στα βιβλία του Michel Gay, αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων διδάσκει στους νεαρούς τηλεθεατές, πολύτιμα μαθήματα για την ωρίμανση και για την οικογένεια, με τη βοήθεια της απολαυστικής νεαρής ζέβρας Zoυ.

Για να καλωσορίσουμε πίσω τον Zου προβάλλουμε 8 νέα επεισόδια. Συντονιστείτε με τον Ζου και τους φίλους του, καθώς περνάνε ωραίες στιγμές μαθαίνοντας για τον κόσμο γύρω τους!

Η Φρουρά των Λιονταριών
Ειδική Προβολή
Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 09:00

Η «Φρουρά των Λιονταριών» επέστρεψε για να προστατέψει το Περήφανο Βασίλειο και να ψυχαγωγήσει τους θαυμαστές του, με ένα πακέτο από περιπέτειες η μία πίσω από την άλλη, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 09:00. Συντονίσου με τον Κάιον και την παρέα του, καθώς για ακόμα μια φορά κάνουν αγώνα με τις ύαινες με πολλαπλά επεισόδια από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι.

Λούπντιντου
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από τις 27 Μαρτίου, ώρα 10:50

Ο αγαπημένος σκύλος όλων επιστρέφει αυτό τον μήνα με 5 νέα επεισόδια της σειράς «Λούπντιντου» τις καθημερινές από 27 Μαρτίου στις 10:50. Συντονιστείτε με τον Λούπντιντου και τους φίλους για ακόμα περισσότερη διασκέδαση και τρελές περιπέτειες. Ανακαλύψτε τις σκανδαλιές που σκαρώνει η παρέα κατά τη διάρκεια της διασκέδασης με τη Disney!