Οι μικροί αθλητές συμμετέχουν στο 6ο Τουρνουά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (1-2/4)

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει, στο πλαίσιο των συνολικών μαζικών του δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, το 6ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από τις 09:00 έως τις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 9-11 ετών από Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Αθηναίων και παιδιά ηλικίας 6-12 ετών από τις Ακαδημίες του Οργανισμού στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του τένις.

Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

To Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το οποίο αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, οι οποίες έχουν ως στόχο να προσφέρουν μέσα από την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε συμπολίτες μας, που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και χρήζουν της συμπαράστασης και βοήθειάς μας σε οποιαδήποτε μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ: 210 5284873 & 210 5284874.

Αθλητικό Κέντρο Ρουφ
Πειραιώς & Εχελιδών, Ταύρος
Τηλ: 210 3421260