Αρχική Σχολή Γονέων Οι 3 μεγάλοι νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού από την Ρούλα Ρέβη, το Infokids.gr και το iFocus.gr

Οι 3 μεγάλοι νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού από την Ρούλα Ρέβη, το Infokids.gr και το iFocus.gr

Ο μεγάλος φωτογραφικός μας διαγωνισμός για την Γιορτή της Μητέρας, τελείωσε. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από την φωτογράφο κα. Ρούλα Ρέβη, την διευθύντρια σύνταξης του Infokids.gr, κα. Σοφία Κωστάρα και την κα. Δώρα Λαβαζού, ιδρύτρια του iFocus.gr, επέλεξε τις 3 νικητήριες φωτογραφίες.

Η επιλογή των φωτογραφιών έγινε με βάση τα χαρακτηριστικά τους, όπως αυτά αναφέρονταν στα κριτήρια του διαγωνισμού μας (ποιότητα, ανάλυση, μορφή κλπ).

Την πρώτη θέση κέρδισε ο Σαράντης

Σαράντης, 4,5 ετών

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης

Δημήτρης, 6 ετών

Και στην τρίτη η Φαίδρα

Φαίδρα, 8 ετών

Τα δώρα των νικητών

Και τα τρία παιδιά του τελικού κερδίζουν έκπτωση 15% στα μαθήματα φωτογραφίας στην iFocus. Photo Gallery και τα δύο μία μηναία υποτροφία για μαθήματα φωτογραφίας.

Ο μεγάλος νικητής, Σαράντης, κερδίζει μία φανταστική Camera Fujifilm Instax Mini 9 Smoky White από τα Public, για να μπορεί να αιχμαλωτίζει κάθε όμορφη στιγμή με την μαμά του, να την εμπλουτίζει με εκπληκτικά εφέ και να την τυπώνει στο λεπτό και φυσικά έκπτωση 15% στα μαθήματα φωτογραφίας στην iFocus.Callery!

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.