Οι συγκινητικές αναρτήσεις Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Γεννηματά για τη Γιορτή της Μητέρας

Γέμισαν όμορφες εικόνες με λουλούδια, καρδούλες και ευχές εις το όνομα της… Μητρός τα social media εχθές, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και οι Έλληνες πολιτικοί που χρησιμοποιούν τα νέα αυτά μέσα δεν θα μπορούσαν να μην προχωρήσουν στις δικές τους αναρτήσεις, για να τιμήσουν τις δικές τους μαμάδες –ή τα παιδιά τους!

Έτσι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δημοσίευσε στο Facebook δύο προσωπικές της φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ίδια μαζί με την κόρη, τη μητέρα και την γιαγιά της, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ζωής και στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες:

Αν σήμερα, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, γίνομαι πιο προσωπική, αναρτώντας μια παλιά φωτογραφία με τη γιαγιά, τη…

Gepostet von Katerina Sakellaropoulou am Sonntag, 10. Mai 2020

Ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης, μέσω Instagram, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μητέρα του Μαρίκα, αποκαλύπτοντας πως κάποιες μέρες, όπως η χθεσινή, του λείπει περισσότερο…

View this post on Instagram

Μάνα είναι μόνο μια… και κάποιες μέρες μας λείπει περισσότερο…. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες!! ❤️

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Ενώ σε μία ανάρτηση αφιερωμένη τόσο στη μαμά της όσο και στα παιδιά της προχώρησε και η Πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά:

10.5.2020. Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου. "Πόσο μου λείπει", μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν…

Gepostet von Fofi Gennimata am Sonntag, 10. Mai 2020