Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Πλήρωσαν το φαγητό οικογένειας, όταν άκουσαν ότι το 2χρονο αγοράκι τους είχε λευχαιμία

Όσο υπάρχει ανθρωπιά κι ευαισθησία, ο κόσμος υπάρχει ελπίδα να γίνει μια μέρα καλύτερος.

Αυτό απέδειξε η ιστορία μίας μητέρας, της οποίας ο δίχρονος γιος της πάσχει από λευχαιμία και που ψάχνει απεγνωσμένα τους ανθρώπους που έκαναν μία θεάρεστη και συγκινητική πράξη για την οικογένειά της.

Η Σάρα Τζέιν από την Αυστραλία δειπνούσε σε εστιατόριο με τα τρία παιδιά της και μια φίλη της, όταν ένα ζευγάρι και η κόρη τους ευγενικά τη ρώτησαν, τι έχει το δίχρονο παιδί.

«Κάθονταν απέναντί μας και μας έριξαν μια ματιά, ρωτώντας στη συνέχεια τι έχει ο Eden, καθώς τρέφεται με σωληνάκι και δεν έχει πολλά μαλλιά. Τους απάντησα ότι έχει λευχαιμία», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο news.com.au.

Η Σάρα Τζέιν, η οποία συνομίλησε για λίγο με την οικογένεια και τους διηγήθηκε πώς ο μικρός Eden πέρασε τον περασμένο χρόνο σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ, μακριά από το σπίτι του, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Κάποια στιγμή, αφού η οικογένεια είχε φύγει, η φίλη της Σάρα πήγε να πληρώσει τα γεύματά τους και συνειδητοποίησε ότι ήταν πληρωμένα.

«Έφυγαν περίπου 15 λεπτά πριν από εμάς και ενώ τάιζα τη μία από τις δίδυμες κόρες μου, η φίλη μου πήγε να πληρώσει τα γεύματά μας. Όταν επέστρεψε, μού είπε, ότι ο λογαριασμός είχε ήδη πληρωθεί. Αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι, με τους οποίους μιλούσαμε είχαν πληρώσει για μας», αποκάλυψε.

Η Σάρα εξεπλάγη με τη γενναιοδωρία αυτών των ανθρώπων, όμως δεν είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για τη χειρονομία τους.

Παραδέχθηκε, ότι άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς της λέγοντας, ότι πέρασε τόσα πολλά την περασμένη χρονιά και αυτή η απλή πράξη την έκανε να καταλάβει ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι έξω στον κόσμο.

«Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα και με έκαναν να νιώσω υπέροχα, έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα που έμεινα μακριά από το σπίτι μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, μετά από τη σκ…χρονιά που πέρασα. Ήταν κάτι που χρειαζόμουν», πρόσθεσε.

Η Σάρα μοιράστηκε την ιστορία της στο Facebook και ευελπιστεί να φτάσει στα ίχνη αυτής της οικογένειας για να τους σφίξει το χέρι.

Όσο για τον μικρούλη Eden αναρρώνει και πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Πηγή: The Sun