Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Out of the Box Challenge: Τι να κρύβει άραγε το κουτί της Β' φάσης του διαγωνισμού της Χαρισμάθεια;

Out of the Box Challenge: Τι να κρύβει άραγε το κουτί της Β' φάσης του διαγωνισμού της Χαρισμάθεια;

Τι είναι το ελαφρύδι; Μήπως κάποιος που είναι ελαφρύς και τον λένε Ελαφρύδη; Ή μία μικρή πετρούλα που αν τη βάλεις στην τσέπη μπορείς να πετάς;

«Φαντάζεσαι τα πεζοδρόμια να ήταν αλεξιρόδια;», αναρωτιέται ο Ευγένιος Τριβιζάς.

Τι θα γινόταν εάν δε μπορούσε κανείς να γελάσει; Πώς θα μπορούσες να βελτιώσεις ένα παπούτσι;

Φανταστικές ερωτήσεις, κλειδωμένοι γρίφοι, δωμάτια απόδρασης, μια ξεχασμένη παρτιτούρα, μία αποστολή στον Άρη, εξωγήινοι, μια μακαρονάδα, σχολικοί τσακωμοί και... ένα ρομπότ που πρέπει να φτιάξει γιαούρτι με φρούτα.

Αυτά και πολλά ακόμα περίμεναν τους 1.400 μαθητές δημοτικού που δέχτηκαν την πρόκληση και πήραν μέρος στην Α φάση του Out of the Box Challenge!

30 εξεταστικά κέντρα, από Ξάνθη μέχρι Κρήτη και από Κέρκυρα μέχρι Ρόδο, φιλοξένησαν τους θαρραλέους εξερευνητές για αυτό το όμορφο ταξίδι της δημιουργίας και της σκέψης! Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή από Αμοργό, Βρυξέλλες και Κύπρο!

Από την ημέρα διάθεσης των θεμάτων του διαγωνισμού μέχρι και σήμερα περισσότεροι από 2.500 φιλόδοξοι λύτες τα έχουν κατεβάσει, ενώ περισσότεροι από 600 εκπαιδευτικοί τα έχουν χρησιμοποιήσει στην τάξη τους!

Φαίνεται ότι μπήκε μία καινούρια νότα στην εκπαίδευση και πήγε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπαίδευση όπως θα έπρεπε να είναι. Ποιος μπορεί να φανταστεί τι κρύβει το κουτί για τους 125 μαθητές που πέρασαν στη Β φάση;

Η Β φάση του διαγωνισμού θα γίνει στο Πάρκο Τρίτση. Περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή ώρα, το μέρος και τις απαιτήσεις του διαγωνισμού θα πάρουν οι συμμετέχοντες μέσα στις επόμενες μέρες. Όσοι δε λάβουν ενημέρωση να απευθυνθούν σε εμάς, γιατί σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter