Σάββατο 1 Νοεμβρίου
NULL

Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας: “Χρυσή” η Άννα Μαρία Τριφύλλη, “ασημένια” η Ιώαννα Κάντζαρη

To χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Μαρία Τριφύλλη, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας  στο Μαυροβούνιο. Η έφηβη αθλήτριά μας κατατρόπωσε την Τουρκάλα αντίπαλο της FILIZ Isik και κατέκτησε το Χρυσό.

Ασημένια η Ιωάννα Κάντζαρη

Ασημένιο  Μετάλλιο για την Ελλάδα  κατέκτησε η Ιώαννα Κάντζαρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πυγμαχίας  στο Μαυροβούνιο‼️ Η Ελληνίδα πρωταθλήτριά μας έδωσε ένα δυνατό αγώνα μέσα στο ρινγκ αλλά έχασε τελικά από την Lovasova Bibiana κατακτώντας το Ασημένιο  Μετάλλιο αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχόμενες διακρίσεις για το μέλλον της στο άθλημα της καρδιάς της‼️

Τρία Χάλκινα Μετάλλια χάρισαν στην Ελλάδα η Δανάη Ζενουνλλάρι, ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος και ο Νίκος Καλυβάκης

Η Δανάη Ζενουνλλάρι, (60 κιλά) πάλεψε σκληρά μέσα στο ρινγκ και παρά την πολύ καλή εμφάνισή της δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τοκαρέβα από τη Ρωσία, αφήνοντας όμως εξαιρετικές εντυπώσεις με την δυναμική της παρουσία.

Για την κατηγορία των 54 κιλών στον ημιτελικό ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Αζέρο Ομάρ Ασανλί όμως ένας τραυματισμός χαμηλά στο πόδι του Έλληνα Αθλητή, τον ανάγκασε να αποχωρήσει χάνοντας έτσι το δικαίωμα της διεκδίκησης της νίκης και την είσοδο του στον τελικό της κατηγορίας του.

Ο Νίκος Καλυβάκης στον ημιτελικό της κατηγορίας του (60 κιλά) αντιμετώπισε τον Ρώσο Μπιλάλ Ντακάεφ, αγωνίστηκε δυναμικά μέσα στο ρινγκ όμως έχασε με ομόφωνη απόφαση.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο: Ο μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος Γ. Παναγάκης μιλά στο Infokids.gr (video)

Τέμπη: “Δεν σέβονται τα παιδιά μας που είναι στο χώμα” – Ξεσπά ο θείος των διδύμων και μπαμπάς της 19χρονης Αναστασίας

Απολαύστε online οικογενειακώς το ανατρεπτικό μιούζικαλ “Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει” στις οθόνες σας μέσω της GNO TV (από 20/3)

Τρόφιμα από έντομα ενέκρινε η Κομισιόν – Αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα “‘ερχονται” στα σούπερ μάρκετ

 

Ροή Ειδήσεων