Αρχική Σχολή Γονέων «Παιδιά, αφήστε στην άκρη τα κινητά και τα τάμπλετ και βγείτε έξω»: Το μήνυμα της Μαρίας Μπελιμπασάκη

«Παιδιά, αφήστε στην άκρη τα κινητά και τα τάμπλετ και βγείτε έξω»: Το μήνυμα της Μαρίας Μπελιμπασάκη

Η ασημένια Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400 μ. Μαρία Μπελιμπασάκη κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Ενημέρωση» έστειλε το δικό της μήνυμα στα Ελληνόπουλα, τα οποία και συμβούλεψε να μην τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία καθώς επίσης και αφήσουν τα κινητά και τα τάμπλετ και να βγουν έξω στον κόσμο.

Ειδικότερα ανέφερε τα εξής «Θα ήθελα να πω στα παιδιά να μην τα παρατάνε, δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους και αποχωρούν. Οι επιτυχίες έρχονται σιγά-σιγά, δεν έρχονται αμέσως τα μετάλλια και οι διακρίσεις. Εμείς μέσα από την σκληρή δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και μακάρι να αφήσουν τα κινητά και τα τάμπλετ και να βγουν έξω στον κόσμο. Όσον αφορά τους φίλους μου στη Σητεία, ξέρω ότι είδαν τον αγώνα μου. Είμαι χαρούμενη που είμαι Κρητικιά και ελπίζω και εκείνοι το ίδιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.