Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Παιδιά, ανακαλύψτε την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού στο θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής

Παιδιά, ανακαλύψτε την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού στο θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής

Το κλείσιμο των σχολείων πλησιάζει. Τα παιδιά θα απολαμβάνουν μεν την ξεγνοιασιά τους, αλλά οι γονείς αγχώνονται για το πώς θα γεμίσουν τις ώρες τους με δραστηριότητες και θα λύσουν το θέμα της φύλαξής τους, όσο εκείνοι είναι στη δουλειά.

Αν θέλετε τα παιδιά σας να απασχοληθούν δημιουργικά, να περάσουν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους διευρύνοντας τις γνώσεις τους γύρω από τον ελληνικό πολιτισμό και τις τέχνες και πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν, τότε το θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας, τις τέχνες και τα γράμματα μέσω δημιουργικών δράσεων και παιχνιδιών. Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, κεραμική, κατασκευές, δημιουργική γραφή αλλά και μικρές, καθημερινές εκδρομές συνθέτουν την καθημερινότητα των παιδιών και τα ψυχαγωγούν με τον καλύτερο τρόπο, παρουσιάζοντάς τους την Αθήνα με μια διαφορετική ματιά.

Οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τα εργαστήρια, να γνωρίσουν τη γλώσσα, την μυθολογία και τη μακραίωνη ιστορία του τόπου μας μέσα από μικρές εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, χώρους τέχνης και δημιουργίας.

Έξι εβδομάδες, έξι θεματικές ενότητες, τριάντα μικρές εκδρομές στην Αττική σε χώρους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας με πολύ παιχνίδι, φανταστικές δημιουργίες και πολλή αγάπη για την Ελλάδα είναι η εγγύηση για ένα ξεχωριστό δημιουργικό καλοκαίρι για τους μικρούς μας φίλους!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα

Το θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής σχεδιάστηκε από τους παιδαγωγούς και τους φιλολόγους της Σχολής και διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 14:30.

Κόστος προγράμματος: 50€/εβδομάδα.

Πληροφορίες στο 210.5221314 ή στο info@ellinikiagogi.gr

Ελληνική Αγωγή

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα (ύψος Πανόρμου)

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.