Παιδιά, ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε στο mixed age messy play στο Hehe- Art Play and Therapy

Από αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο, ξεκινάει το mixed age messy play, ένα παιχνίδι ελεύθερο, ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!! Παίζουμε με αισθητηριακά υλικά, όπως μεγάλους όγκους φυσικού πηλού, πληθώρα χρωμάτων και εργαλειών, άμμο, αλεύρια, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας δώσει έμπνευση.
Πειραματιζόμαστε και δημιουργούμε, με στόχο πάντα την χαρά, αλλά και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της αυτοπεποίθησης, την άσκηση των δεξιοτήτων, την συγκέντρωση, την εκτόνωση, την έκφραση και τη συνεργασία των παιδιών!

Σε κλίμα αποδοχής, ενθάρρυνσης και σεβασμού, συνυπάρχουν αρμονικά όλες οι ηλικίες, μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, μαμάδες και μπαμπάδες, μέχρι παππούδες και γιαγιάδες, είναι δηλαδή η ιδανική ευκαιρία για τους ενήλικους, να παίξουνε με τα παιδιά τους ανέμελα, να συνδεθούν μαζί τους, να λερώσουν και να λερωθούν δημιουργώντας και διασκεδάζοντας, είτε απλά να παρακολουθήσουν τα παιδιά στο πιο φυσικό και ελεύθερο παιχνίδι, που μπορεί να λερώνει αλλά είναι τόσο απαραίτητο για την ανάπτυξή τους! Φυσικά τα παιδιά καλό είναι να φοράνε πρόχειρα ρούχα και να έχουν μια αλλαξιά μαζί τους (τουλάχιστον τα μικρότερα!)

Οι ομάδες συντονίζονται από την Ελένη Οικονομίδου, MSc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας και τον Έκτορα Γιαλαμά, Γλύπτη-Κεραμίστα.

Κόστος συμμετοχής: 10€ το ένα παιδί, 16€ τα δύο αδελφάκια. Τα παιδιά έως 6 ετών πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται, καθώς και τα παιδιά που πιθανόν δε νιώθουν άνετα μόνα τους σε καινούριο χώρο (ο συνοδός παίζει φυσικά χωρίς χρέωση).

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 911 941 και στο 6932 411 271 ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας.

Hehe- Art Play and Therapy
Κώστα Βάρναλη 54 & Βιζβίζη, Κωνσταντινουπολίτικα, Πυλαία,
Θεσσαλονίκη