Παιδιά, φέτος τα Χριστούγεννα o Παραμυθάς, το Μαγεμένο Δάσος και τα Ξωτικά σάς περιμένουν στο Avenue!

Παιδιά, φέτος τα Χριστούγεννα o Παραμυθάς, το Μαγεμένο Δάσος και τα Ξωτικά σάς περιμένουν στο Avenue!

Έχουμε μπει στον Δεκέμβριο, τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου! Είναι η εποχή που μας προδιαθέτει για περισσότερες βόλτες, να αλλάξει η διάθεσή μας μέσα στα λαμπιόνια και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς και να κάνουμε τις αγορές μας!

Όλες οι γιορτινές προτάσεις μόδας και ομορφιάς για τα παιδιά μας, για εμάς, για όλους τους αγαπημένους μας αλλά και για το σπίτι, μέσα στο πιο αγαπημένο εμπορικό κέντρο που μας περιμένει λαμπερό και στολισμένο για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Φωτεινές χριστουγεννιάτικες μπάλες, αστέρια, γιρλάντες και ολόφωτα χριστουγεννιάτικα δέντρα παντού χαρίζουν μία μια πολύ ζεστή, γιορτινή ατμόφσφαιρα σε κάθε επισκέπτη. 

Ξεκινήστε από νωρίς για να περπατήσετε στους στολισμένους διαδρόμους του AVENUE, να χαζέψετε στις βιτρίνες των καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας. 

Στο AVENUE θα βρείτε από παπούτσια και ρούχα, τόσο για εσάς, όσο και για τα παιδιά, αξεσουάρ, μέχρι παιχνίδια, δώρα και βρεφικά είδη.

Αν, θέλετε, επίσης να κάνετε τα ψώνια σας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, δεν χρειάζεται καν να μετακινηθείτε, αφού θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο τεράστιο σούπερ μάρκετ του AVENUE

Ελάτε στο Σπίτι του Παραμυθά, το εργαστηρι παραμυθιων και το μαγεμενο δασοσ

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, ελάτε στο AVENUE να ζήσετε την πραγματική χριστουγεννιάτικη μαγεία, με τρία γιορτινά και χαρούμενα σκηνικά που δημιουργήθηκαν και σάς περιμένουν να φωτογραφηθείτε: το Σπίτι του Παραμυθά, το Εργαστήρι Παιχνιδιών και το μαγεμένο Δάσος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τις 11 Δεκεμβρίου, τα σκηνικά ζωντανεύουν!

Το δέντρο στο Μαγεμένο Δάσος διηγείται ιστορίες και τα ξωτικά προσκαλούν τα παιδιά στο Σπίτι του Παραμυθά και στο Εργαστήρι Παιχνιδιών. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και πάντα με αγάπη. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 11/12: 12:00-16:00
Κυριακή 12/12:  12:00-16:00
Σάββατο 18/12: 12:00-16:00
Κυριακή 19/12: 12:00-16:00
Πέμπτη 23/12: 12:00-16:00
Παρασκευή 24/12: 12:00-16:00
Πέμπτη 30/12: 12:00-16:00
Παρασκευή 31/12:  12:00-16:00

Κι όσο τα παιδάκια παίζουν και ακούν χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι μαμάδες μπορούν να «κλέψουν» λίγο χρόνο να επισκεφθούν το κομμωτήριο ή το nail salon που διαθέτει το AVENUE για μία χριστουγεννιάτικη περιποίηση ομορφιάς. 

Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας για πλύσιμο στο τεράστιο υπόγειο parking και κάνετε όλες τις δουλειές σας εύκολα και με ασφάλεια

Και αυτές τις γιορτές «All Ι want for Christmas is AVENUE!»