Πανελλήνιες 2022: Οι πρώτοι της Ηλείας έσπασαν το φράγμα των 19.000 μορίων

Οι πρώτοι των πρώτων της Ηλείας έσπασαν το φράγμα των 19.000 μορίων

Για πάρα πολλούς μαθητές στην Ηλεία, τα αποτελέσματα έφεραν χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πύργου, με 19.325 μόρια

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πύργου, με 19.325 μόρια είναι ο μαθητής που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία.

Ο μαθητής από την Ηλεία φοίτησε στο 3ο γενικό Λύκειο Πύργου και δηλώνει πού ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Επόμενος στόχος του Δημήτρη είναι η Ιατρική Σχολή Πατρών.

Παναγιώτης Ελευθέριος Τσίρμπας-19.350 μόρια

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου καθώς ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, αν και με σωστό προγραμματισμό υπήρξε και ελεύθερος χρόνος. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών, που θα αποτελέσει πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου.

Μαρία-Κων/να (Μαριτίνα) Σπηλιοπούλου 19.300 μόρια

Νιώθω ανακουφισμένη και χαρούμενη, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών. Ανυπομονώ για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος στη ζωή μου, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στόχος μου είναι να περάσω στο τμήμα Φιλολογίας στην Αθήνα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μελέτη της γλώσσας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα και είμαστε όλοι ήρωες. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γονείς μου, γιατί ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2022: Οι μαθητές από την Κρήτη που “έπιασαν κορυφή” στη βαθμολογία και βάζουν πλώρη για το Πανεπιστήμιο

O Aνδρέας με 19.225 πρώτος από τον τομέα Υγείας και η Σταυρούλα με 18.900 πρώτη στις Ανθρωπιστικές Σπουδές

Πανελλήνιες 2022: Η μαθήτρια από τη Ρόδο που… έσπασε τα κοντέρ της βαθμολογίας με 19.625 μόρια