Ενώ το πανελλήνιο παραμένει “παγωμένο” από την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς και από άλλα περιστατικά σεξουαλικής βίας έναντι ανηλίκων που ήρθαν χθες στο φως, συνεχίζεται το θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια.
Τα ίχνη της κοπέλας έχουν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής (7/10), όταν μπροστά στα έντρομα μάτια της αδερφής της, ένας άνδρας την άρπαξε, την έβαλε με το ζόρι σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Υπόθεση – Μυστήριο
Το βράδυ της Παρασκευής η 14χρονη και η αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία την κοπέλα, την έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.
Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς, μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.
Η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο protothema.gr για την αρπαγή της κόρης της, είπε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή πέφτει θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.
«Φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας
Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο μακριά από την οικογένειά της το κορίτσι, μετά το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί. Η ίδια παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
«Πήγαν τα παιδιά μαζί να πάρουν ψωμί, η Μαρκέλλα με την Εσμεράλντα, ήρθε ο δράστης με το μαύρο αυτοκίνητο και ενα γκρι. Άρπαξαν τη μικρή με το ζόρι ζήτησαν βοήθεια τα παιδιά, το πήρε και έφυγαν. Αυτός ήταν εδώ στην περιοχή μας μέχρι πριν από 2-3 μήνες. Πριν από 20 ημέρες που έγινε πάλι το ίδιο και του είχα κάνει μήνυση , στις 7 το πρωί που πηγαίνε η Μαρκέλλα σχολείο, την άρπαξε. Την πήγε πιο κάτω από το σχολείο, την πήρε με το ζόρι και έφυγαν. Την είχε αφήσει μετά σε μια πλατεία. Αλλά την είχε τρομάξει με τα μαχαίρια. Είχε τρομάξει πολύ το παιδί τότε» λέει η μητέρα της 14χρονης.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη. Την ίδια ώρα, «φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τη στιγμή της αρπαγής.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη απήχθη από άνδρα την Παρασκευή (7/10).
Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Διαβάστε ακόμα:
Πότε να υποψιαστώ ότι το παιδί μου έχει άσθμα; Ποια τα συμπτώματα;
