Παπιοπεριπέτειες: Επιστρέφουν αυτό το Σάββατο (14-4) στο Disney XD

Όλοι θυμόμαστε τα Duck Tales ή αλλιώς τις Παπιοπεριπέτειες. Για χρόνια μας κρατούσαν συντροφιά και, νομίζω, από τότε που επέστρεψαν (το καλοκαίρι του 2017) το ξανακάνουν με μεγάλη επιτυχία…

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, 14 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι συντονιστείτε στην συχνότητα του Disney – XD για ένα σπέσιαλ και γεμάτο περιπέτεια επεισόδιο της πιο αγαπημένης Παπιοπαρέας που πέρασε από τις οθόνες μας, ενώ η σειρά θα προβάλλεται από τις 23 Απριλίου στις 15:30 και καθημερινά την ίδια ώρα!

Στο σπέσιαλ επεισόδιο, το αγαπημένο μας παπί Ντόναλτ Ντακ αφήνει διστακτικά τους ανιψιούς του Χιούι, Λιούι και Ντιούι με τον περίεργο θείο Σκρουτζ ΜακΝτακ, ενώ ο ίδιος πηγαίνει σε συνέντευξη για νέα δουλειά! Φθάνοντας στην έπαυλη ΜακΝτακ, η τριάδα συναντά την Γουέμπι  η οποία γίνεται φίλη τους και τους παρουσιάζει τη συλλογή κειμηλίων και αρχαίων θησαυρών που είχε ανακαλύψει ο Σκρουτζ με τον Ντόναλτ. Κατά λάθος όμως απελευθερώνει τα αρχαία κακά πνεύματα που ζούσαν μέσα σε αυτά! Αφού η παρέα την βοηθήσει να τα συγκρατήσουν, η δίψα για περιπέτεια ξυπνά για τον Σκρουτζ και ξεκινά μαζί με την παπιοπαρέα και τον πιλότο του, τον Λόντσπαντ, την αναζήτηση του Χαμένου Διαμαντιού της Ατλαντίδας. Η παρέα όμως δεν γνωρίζει ότι ο αντίπαλος του Σκρουτζ, Φλίντχαρντ Γκλόμγκολντ, αναζητά και αυτός το διαμάντι και έχει προσλάβει το Ντόναλντ ως ναύτη του, σε έναν αγώνα κόντρα στο χρόνο, όπου όλοι διεκδικούν το κειμήλιο.

Τα παπιά μας ανακαλύπτουν νέα μυστήρια και ζούν συναρπαστικές και αλλόκοτες περιπέτειες, έχοντας ως σύνθημα μία φράση:

«Ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη»

Έως το μεσημέρι του Σαββάτου, δείτε πρώτοι το βίντεο με τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά στο τραγούδι Woo-Hoo!