Παρακολουθήστε δωρεάν online φροντιστηριακά μαθήματα για όλες τις σχολικές τάξεις

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΡΝΟΣ on line education, με εξειδίκευση στη διαδικτυακή εκπαίδευση και στα on line φροντιστηριακά μαθήματα, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα του και σε όλες τις συνδρομητικές του υπηρεσίες για όποιον μαθητή Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου το επιθυμεί.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί ώστε οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μην «μείνουν πίσω» στα μαθήματά τους λόγω των αναπάντεχων γεγονότων τα οποία βιώνουμε.  Μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας ΑΡΝΟΣ on line education, οι μαθητές αφενός δεν θα χάσουν επαφή με τα μαθήματα αφετέρου θα αξιοποιήσουν τα εργαλεία και τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Δωρεάν εγγραφή μαθητών μέχρι τις 19 Απριλίου

Οι δωρεάν εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 19 Απριλίου και η δωρεάν παροχή θα ισχύει μέχρι την Τρίτη 30 Ιουνίου.

Τι παροχές θα έχει ο μαθητής που θα εγγραφεί δωρεάν

Οι μαθητές που θα επιλέξουν να συνδεθούν δωρεάν στην πλατφόρμα εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ on line education θα παρακολουθήσουν μαθήματα σε βιντεοδιδασκαλία με θεωρία, λυμένες ασκήσεις, κουιζ και άλλα εκπαιδευτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν το χρόνο στο σπίτι και να αναπτύξουν δεξιότητες και κριτική σκέψη.

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε

Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα εκπαίδευσης και για το πώς μπορείτε να εγγραφείτε θα βρείτε εδώ και στα τηλέφωνα 210 38 22 157, 210 38 22 495