Πάσχα και Κορωνοϊός: Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορούμε να ψήσουμε τον οβελία σπίτι μας

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό του φετινού Πάσχα ξεκίνησε αν και η πανδημία του κορωνοϊού με τα περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει στη χώρα μας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό.

Πώς θα μπορέσουμε να ψήσουμε τον οβελία μας εν μέσω κορωνοϊού

Σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση στο MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι η χώρα διανύει τον πιο κρίσιμο μήνα σε ό,τι αφορά στην πανδημία του κορωνοϊού. Όπως σημείωσε καταφέραμε να φρενάρουμε τον ιό με τα αυστηρά και δύσκολα μέτρα που πήραμε, «χωρίς αυτά η κατάσταση δεν θα ήταν η ίδια, θα ζούσαμε δραματικές στιγμές, ας διαφυλάξουμε αυτά που κερδίσαμε, αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε, κι αυτό θα αδικήσει τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε».

Εν συνεχεία διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κατασκοπεύσει ποιοι θα ψήσουν οβελία στο σπίτι όμως βασική τους αρχή είναι να αποφευχθεί κάθε είδους συνωστισμός και συναθροίσεις πολλών ατόμων.

Μπορείτε να ψήσετε τον οβελία σας, στο μπαλκόνι ή την αυλή του σπιτιού σας αποκλειστικά με την οικογένειά σας (με όσους μένετε μόνιμα στο ίδιο σπίτι) και όχι με καλεσμένους ή γείτονες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα