Πατέρας 5 κοριτσιών “άνοιξε” την κοιλιά της εγκύου γυναίκας του για να δει αν κυοφορεί αγόρι

Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Uttar Pradesh της βόρειας Ινδίας, όταν ένας πατέρας πέντε κοριτσιών λέγεται, ότι “άνοιξε” την κοιλιά της εγκύου συζύγου του για να διαπιστώσει αν αυτή τη φορά κυοφορούσε γιο.

Ο άντρας προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη στις 19 Σεπτεμβρίου.

Έσφαξε κυριολεκτικά τη γυναίκα του με ένα αιχμηρό αντικείμενο και, σύμφωνα με τις αρχές, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στις φυλακές.

Εκείνη, ηλικίας 35 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν 7 μηνών έγκυος. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής Bareilly.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hindustan Times, που δημοσιοποίησε το συμβάν, η οικογένεια του θύματος πιστεύει, ότι ο άνδρας ήθελε με κάθε τρόπο να επιβεβαιώσει, ότι η γυναίκα του δεν θα κυοφορούσε ξανά αγόρι.

Στην Ινδία παραμένει ισχυρή μέχρι σήμερα η προτίμηση των ανδρών στα αγόρια, αφού θεωρούν, ότι τα αγόρια προσφέρουν οικονομικά στην οικογένεια, ενώ τα κορίτσια την αποστραγγίζουν με τις προίκες.

Η ιστοσελίδα αναφέρει, ότι είναι σύνηθες στην Ινδία να προχωρά μια γυναίκα σε έκτρωση, όταν το φύλο του μωρού δεν είναι το επιθυμητό, καθώς οι περισσότερες οικογένειες επιθυμούν να αποκτούν αγόρια.

Δεν είναι τυχαίο, ότι και οι βρεφικοί θάνατοι στη χώρα παρουσιάζουν μεγαλύτερο ποσοστό κατά των κοριτσιών.

Πηγή: dailymail.co.uk