Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ανά ημέρα, καταδικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 31χρονος, ο οποίος φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τη δασκάλα του παιδιού του κατά την αποχώρηση από το σχολείο.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, σε δημοτικό σχολείο της Ρόδου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας προκάλεσε αναστάτωση στον χώρο, απειλώντας και προσβάλλοντας λεκτικά την εκπαιδευτικό.
Προσωπικός Αριθμός: Τέλος χρόνου σήμερα – Τι θα συμβεί αν δεν έχετε εκδώσει για εσάς και τα παιδιά
Μήνυση από τη δασκάλα – Σύλληψη και ποινή φυλάκισης
Η δασκάλα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για όλα τα αδικήματα που αντιμετώπιζε, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών. Η ποινή μετατράπηκε προς 10 ευρώ την ημέρα, ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα ισχύ.
Πηγή: rodiaki.gr
