«Πήγαν να πετάξουν το παιδί από τις σκάλες του σχολείου», σε απόγνωση ο πατέρας μαθητή της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού

Μαθητής της Στ΄ τάξης του 65ου Δημοτικού Σχολείου στην συνοικία Μακρυγιάννη της Πάτρας, όχι απλά έχει πέσει θύμα bullying από 8 – 9 παιδιά και μεταξύ αυτών ένα κορίτσι), αλλά προ ημερών κάποια από αυτά λίγο έλειψε να τον ρίξουν από τις σκάλες.

Το συμβάν έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου πρώτου εξαδέλφου του 11χρονου μαθητή, ο οποίος και το επιβεβαίωσε στην οικογένειά του αναφέρει το pelop.gr. 

Πατέρας καταγγέλει άγριο μπούλινγκ του γιου του στο σχολείο και αδιαφορία του Διευθυντή

«Λυπάμαι που το καταγγέλλω εδώ, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Και φοβάμαι για το παιδί μου με τόσα που ακούμε και βλέπουμε. Πρέπει η σχολική κοινότητα να παρέμβει. Απευθύνθηκα στον διευθυντή του ΔΣ, ο οποίος μάλλον θεώρησε το θέμα ήσσονος σημασίας. Το παιδί μου, όμως, είναι στοχοποιημένο από συγκεκριμένα άτομα. Είναι το πιο αδύνατο και εύκολα πέφτει θύμα τους» δηλώνει ο πατέρας.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, τονίζει πως τρέμει και μόνο στην σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον γιο του αν υλοποιούσαν τα άλλα παιδιά τις απειλές τους.

Ο πατέρας αναγκάστηκε να πάει -προχθές- στο σχολείο. Μίλησε πάλι με τον διευθυντή, αλλά όπως είπε και πάλι δεν βρήκε ανταπόκριση. Ελπίζει, πως θα υπάρξει παρέμβαση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ώστε η παρέα των «συμμαθητών» να συνετιστεί και να σταματήσει να ενοχλεί τον γιο του, σε σημείο που να κινδυνεύει.

Οπως έκανε γνωστό, οι επιθέσεις γίνονταν από πέρυσι, αλλά κανείς δεν έχει παρέμβει.

Διαβάστε επίσης:

Σεμινάριο Infokids.gr: “Social media και dark web: Πόσο κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το προστατεύσω” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (14/1)

«Αν δεν τους φώναζα, το παιδί θα το είχαν τελειώσει»: Σοκαριστική περιγραφή για τον ξυλοδαρμό 16χρονου στο Μαρούσι

Μενέλαος Ράπτης: Γνωρίστε τον Έλληνα φοιτητή της ερευνητικής ομάδας της NASA