Πιτσάκια με κουνουπίδι

Η πίτσα είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών. Αν και τα δικά σας τρελαίνονται για αυτό το ξεχωριστό σνακ καιρός είναι να μάθετε να το φτιάχνετε στο σπίτι με αγνά υλικά και γεύσεις που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Εμείς έχουμε βρει αυτή τη συνταγή που περιέχει καλά κρυμμένο το κουνουπίδι που της δίνει μια διαφορετική γεύση από όλες όσες θα βρείτε στο εμπόριο. Πειραματιστείτε με τα υλικά και σίγουρα θα έχετε ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα. Ιδανική πρόταση για το κολατσιό στο σχολείο αλλά και για το μπουφέ του παιδικού πάρτι.

Υλικά:
1 φλιτζάνι ωμό κουνουπίδι (πολτοποιημένο στο μίξερ)
1 ή 2 ασπράδια αυγών
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί που λιώνει για τη ζύμη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
ντοματίνια κομμένα σε κυβάκια
150 γρ. τυρί τριμμένο για τη γαρνιτούρα
6 φέτες γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κομματάκια
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230 ° C. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το κουνουπίδι, το αυγό και το τριμμένο τυρί, προσθέτουμε την ρίγανη και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Αν το μείγμα είναι πολύ αραιό, προσθέτουμε λίγο ακόμα κουνουπίδι. Λαδώνουμε ένα ταψί στρογγυλό και τοποθετούμε το μείγμα. Προσέχουμε να το απλώσουμε ομοιόμορφα για να ψηθεί παντού το ίδιο.Το ψήνουμε για 12-15 λεπτά από την μια πλευρά και το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά για αλλά 5 λεπτά . Με κουπάτ κόβουμε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια. Τώρα πάνω σε κάθε κομμάτι ζύμης  προσθέσετε το τριμμένο τυρί, τα ντοματάκια και τα κυβάκια γαλοπούλα . Αν θέλετε να κάνετε μια άλλη παραλλαγή μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικά θέλετε. Τοποθετήστε τα πιτσάκια στον φούρνο και ψήστε τα άλλα 5-7 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει.