Αρχική Αληθινές Ιστορίες Πολύ μπροστά!: Σε αυτή την πόλη τα χρήματα από τις κλήσεις πηγαίνουν σε δωρεές για σχολικά είδη

Πολύ μπροστά!: Σε αυτή την πόλη τα χρήματα από τις κλήσεις πηγαίνουν σε δωρεές για σχολικά είδη

Σε κανέναν δεν αρέσει να δέχεται κλήση από την τροχαία για παράβαση του Κ.Ο.Κ. Ποιος δεν εξοργίζεται με τον εαυτό του και το λάθος του, εξαιτίας του οποίου θα χάσει ένα χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να ξοδέψει σε κάτι πιο σημαντικό!

Το συμβούλιο της εξαιρετικά πλούσιας πόλης του Las Vegas, στην οποία όπως φαίνεται οι κλήσεις της τροχαίας είναι αμέτρητες καθημερινά, πήρε μια ρηξικέλευθη και σίγουρα αξιέπαινη απόφαση αναφορικά με τα έσοδα από τα πρόστιμα: Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 16 Ιουνίου έως και τις 19 Ιουλίου, όποιος βρίσκει κλήση της τροχαίας στο αυτοκίνητό του, αντί για χρήματα μπορεί  να φέρει στα ταμεία της τροχαίας, όπου αυτή πληρώνεται, αναλώσιμα είδη σχολικού εξοπλισμού!

Τα είδη θα πρέπει μέσα σε διάστημα ενός μήνα να έρθουν μαζί με την απόδειξη αγοράς τους, το ποσό της οποίας θα πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο του ποσού της κλήσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Las Vegas δεν «κόβεται» κλήση τροχαίας με ποσό μικρότερο από 50 δολάρια.

Το πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 19 Ιουλίου, στέφεται μέχρι στιγμής με μεγάλη επιτυχία και όλα τα είδη συγκεντρώνονται από την τροχαία και στις 19 Αυγούστου θα δοθούν στην οργάνωση Teachers Exchange, έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που συνδέεται με το αντίστοιχο υπουργείο Παιδείας.

Πόσο προτιμότερο είναι να «πετάς» έτσι 50 δολάρια, από το να τα πληρώνεις στην τροχαία για κλήση; Κάνει την «τιμωρία» για το λάθος σου πολύ πιο υποφερτή!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το  Las Vegas αποφασίζει να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο με αυτόν τον τρόπο. Το 2016 τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από πρόστιμα από κλήσεις δόθηκαν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.