Η Οικογένεια Χριστοδούλου βρήκε τη λύση για να απολαμβάνουμε όλοι όσο χυμό λαχταράμε!

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά κατά την δική μας άποψη η Οικογένεια Χριστοδούλου παρασκευάζει τους καλύτερους χυμούς στην Ελλάδα και κάνει τα πρωινά της οικογένειάς μας απολαυστικά και γεμάτα χαμόγελα.

Το φυσικό χυμό πορτοκάλι της Οικογένειας Χριστοδούλου το λατρέψαμε οικογενειακώς από την πρώτη κιόλας γουλιά και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που κυκλοφορεί πλέον σε συσκευασία 2 λίτρων γιατί … φτάνει και περισσεύει για όλους!

Γιατί οι χυμοί της οικογένειας Χριστοδούλοι είναι ξεχωριστοί;

Η Οικογένεια Χριστοδούλου αναζητούσε αγνούς χυμούς για να δίνει στα παιδιά της, οι οποίοι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στη γεύση του φρέσκου φρούτου. Αποφάσισε, λοιπόν, να τους δημιουργήσει η ίδια. Στα ψύγεια και τα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα φυσικών χυμών της Οικογένειας Χριστοδούλου, που είναι σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας.

Ο μοναδικός φυσικός χυμός πορτοκάλι συσκευασίας 2 λίτρων που κυκλοφορεί στην αγορά

Η Οικογένεια Χριστοδούλου, εντοπίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για έναν χυμό πορτοκάλι υψηλής ποιότητας σε οικογενειακή συσκευασία, δημιούργησε τον μοναδικό χυμό 100% πορτοκάλι 2 λίτρων.

Πρόκειται για καινοτόμα, πρακτική συσκευασία HDPE με λαβή που χωράει στην πόρτα του ψυγείου και είναι γεμάτη με 2 λίτρα χυμού που είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Τη συγκεκριμένη συσκευασία έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Οικογένεια Χριστοδούλου με έναν φυσικό χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από γλυκά ελληνικά πορτοκάλια.

Βραβείο Packaging Innovation Awards 2019 στην Οικογένεια Χριστοδούλου

Μάλιστα, η αναγνώριση και επιβράβευση αυτής της μοναδικής συσκευασίας 2 λίτρων ήρθε με το Χάλκινο Βραβείο που απέσπασε στην κατηγορία “Packaging of New Products Launched in the Greek Market” (“Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά”), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε δεκάδες δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που διαπρέπει στη βιομηχανία χυμών φρούτων

Η Οικογένεια Χριστοδούλου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από το Ναύπλιο το 1955 από τον πατέρα και συνεχίζει έως σήμερα με τη 2η γενιά των τεσσάρων αδερφών Χριστοδούλου. Πρωταγωνιστές σε όλες τις προσπάθειες είναι οι διατροφικοί θησαυροί της ελληνικής γης που αξιοποιούνται για να δημιουργηθούν οι εκλεκτοί χυμοί της Οικογένειας Χριστοδούλου.

Και τα τέσσερα αδέρφια, έχοντας περάσει τα καλοκαίρια των παιδικών τους χρόνων βοηθώντας με όλες τις δουλειές στο εργοστάσιο, γνωρίζουν καλά την αξία της αγάπης προς την οικογένεια. Άλλωστε, η Οικογένεια Χριστοδούλου στηρίζει και τις οικογένειες περισσότερων από 3.000 μικρών παραγωγών, με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και χρόνια χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού.