Αρχική Πασχαλινά Πώς θα φτιάξω τη δική μου χειροποίητη λαμπάδα;

Πώς θα φτιάξω τη δική μου χειροποίητη λαμπάδα;

1d96cbae651c6a3f1e91a371b0767da4 (1)Εάν ακόμα δεν έχετε πάρει τη λαμπάδα σας για το Πάσχα καθώς δεν έχετε βρει την ιδανική που να ανταποκρίνετε στο γούστο σας τότε δεν έχετε παρά να φτιάξετε τη λαμπάδα με τα χεράκια σας! Η κατασκευή είναι ιδιαιτέρως εύκολη και οικονομική. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας και σίγουρα θα δημιουργήσετε μια μοναδική λάμπάδα που θα τη ζηλεύουν όλοι.

Υλικά:

1 λευκή λαμπάδα
ακρυλικά χρώματα
1 σφουγγάρι
κορδέλες
νήματα
χάντρες
λεπτό σύρμα
μοτίφ από παλιά κοσμήματα

Σε πρώτο στάδιο βάφουμε τη λαμπάδα με τα ακρυλικά χρώματα και το σφουγγαράκι περίπου μέχρι τη μέση και εν συνεχεία την αφήνουμε στην άκρη να στεγνώσει καλά. Μόλις στεγνώσει, παίρνουμε τις κορδέλες και τα νήματα και τα πλέκουμε περιμετρικά της λαμπάδας σε όποιο σχηματισμό θέλουμε, στερεώνοντας και λίγο σύρμα για να μην πέφτει η κατασκευή. Περνάμε και τα διακοσμητικά στοιχεία μέσα από τα νήματα, στερεώνοντας με κόμπους και τις χάντρες. Καλύπτουμε τους κόμπους και τα δεσίματα με μια μεγαλύτερη κορδέλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.