Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Ρεσιτάλ πιάνου για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (16/3)

Ρεσιτάλ πιάνου για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (16/3)

Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Το Πέταγμα» πρόκειται να πραγματοποιήσει βραδιά ρεσιτάλ πιάνου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την προβολή και την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «Το Πέταγμα». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Πρεσβείας.

Στην εκδήλωση ο διεθνούς φήμης πιανίστας Πάνος Καράν θα παρουσιάσει το έργο «ETUDES EXTRAVAGANZA» του Frédéric Chopin. Πρόκειται για 24 σύντομα έργα-μινιατούρες, καθένα από τα οποία παραθέτει στον πιανίστα μια διαφορετική δυσκολία τεχνικής, ακραίου επιπέδου. Αποτελούν ίσως το πιο δύσκολο έργο για σόλο πιάνο και η παρουσίασή του είναι ένα σπάνιο και ιδιαίτερο γεγονός για τον πιανίστα και το κοινό.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

• από τα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
• μέσω του ιστότοπου του Ιδρύματος www.mcf.gr με χρήση κάρτας
• τηλεφωνικά στο 210 3418579
• στα εκδοτήρια Ticket Services, Πανεπιστημίου 39
• σε όλα τα καταστήματα Forthnet

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με την κα. Μαρία Τσικκίνη και τον κ. Βασίλη Καλοπίση στο τηλ: 210 6723232 (9:00-16:00)

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
www.mcf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter