Σάρωσαν τα Ελληνόπουλα στο Ευρωπαϊκό παίδων – κορασίδων πυγμαχίας με 3 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια

Ονειρικά έκλεισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων – κορασίδων, στην Ιταλία. Μετά το ένα χρυσό και ένα αργυρό στην κατηγορία των κορασίδων, ακολούθησαν και δύο χρυσά μετάλλια στους παίδες όπως αναφέρει το gazetta.gr

Ο Μανώλης Φωτιάδης κέρδισε στον τελικό των 63 κιλών με νοκ άουτ τον Αγγλο Νέιθαν Μπάρετ μέσα σε 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα!

Ηταν το πρώτο από τα δύο χρυσά καθώς προηγήθηκε αυτό του Βασίλη Τόπαλου που κέρδισε με 5-0 στα σημεία τον Μολδαβό Ντανίλ Γκουράντα, στην κατηγορία των 60 κιλών.

Συνολικά η Ελλάδα εκτός από τα 4 αυτά μετάλλια, κατέκτησε άλλα δύο, χάλκινα, με τις Μαρία Γεωργοπούλου και Μαριεύα Ντασιονάκη τις προηγούμενες ημέρες της διοργάνωσης.

Η Ελληνική Πυγμαχία συγχαίρει ολόθερμα την Εθνική Ομάδα Παίδων και Κορασίδων που έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλίνεται μπροστά της!

Όπως ανφέρεται και σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας
 Η Ελληνική Πυγμαχία συγχαίρει ολόθερμα την Εθνική μας Ομάδα Παίδων και Κορασίδων που έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλίνεται μπροστά της! 🥇🥇🥇3 ΧΡΥΣΑ – 🥈1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ – 🥉🥉2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και 4 πέμπτες θέσεις ανέβασαν την Ελλάδα στα ουράνια και έγραψαν στο Πανευρωπαϊκό ‘βιβλίο’ της Πυγμαχίας με Χρυσά, Ασημένια και Χάλκινα γράμματα. 👏🔝🥊 Όλη η Ευρώπη παραμιλά για το επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας – Συγκινημένη όλη η Ελληνική Αποστολή, ενωμένοι, μία γροθιά, πανηγυρίζουν για τις ιστορικές στιγμές που ζούνε στο Montesilvano!”

Διαβάστε επίσης:

«Ήμουν στο ορφανοτροφείο από τη Γ Δημοτικού και βγήκα 18. Έφαγα ξύλο»: Η Ελληνίδα αγαπημένη youtuber των εφήβων εξομολογείται

Ανακοίνωση Κούγια για τις εξελίξεις στην υπόθεση των 3 παιδιών της Πάτρας – Οι επόμενες κινήσεις της Πισπιρίγκου

«Στο διαζύγιο η διατροφή είναι για το παιδί μας και οφείλουμε να τη διεκδικήσουμε»: Δημόσια στήριξη στη Σίσσυ Χρηστίδου