Σας έχουμε 4 πολύ καλούς λόγους για να βρεθείτε τις γιορτινές ημέρες στο Athens Metro Mall

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, η ανάγκη για γιορτινές αγορές και η επιθυμία μας για βόλτες γίνεται όλο και πιο επιτακτική και εμείς αναζητάμε έναν χώρο που να συνδυάζει υπέροχη, γιορτινή ατμόσφαιρα, εγκαταστάσεις και δραστηριότητες φιλικές για τα παιδιά και όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα σε απόσταση μερικών βημάτων. Μην ψάχνετε άλλο: Σας έχουμε 4 τέλειους λόγους για να κάνετε στάση αυτές τις μέρες στο Athens Metro Mall μαζί με τα παιδιά σας!

Δώρα για όλους, αλλά και για εσάς

Το χριστουγεννιάτικο shopping είναι, βέβαια, ένας από τους λόγους, αφού στο Athens Metro Mall θα βρείτε συγκεντρωμένα τα αγαπημένα σας καταστήματα, από όπου θα προμηθευτείτε δώρα για τους φίλους και τους συγγενείς σας, ενώ δωρο-εκπλήξεις περιμένουν και εσάς: Με την απόδειξη των αγορών σας, παίρνετε δώρο μια υπέροχη, γιορτινή κούπα και έναν συλλεκτικό σκούφο!

Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες!

Η εορταστική σκηνή του Christmas Live Stage του Athens Metro Mall υποδέχθηκε στις 5/12 τους ΟΝIRAMA, ενώ την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου πρόκειται να λάμψει με το εκρηκτικό live του Γιώργου Γιαννιά που θα αποθεώσει την εορταστική διάθεση. Η συναυλία, όμως, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς επισκέπτες έρχεται στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, οπότε στη σκηνή θα ανέβει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου για να ερμηνεύσει υπέροχα γιορτινά τραγούδια!

Φανταστικές παιδικές δραστηριότητες

Οι μικροί επισκέπτες του Athens Metro Mall έχουν να ευχαριστηθούν παιχνίδι με απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις που θα πραγματοποιούνται έως τις 6 Ιανουαρίου 2020:

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες στον θρόνο του για να φωτογραφηθεί μαζί τους, μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα!

Face painting από τις νεράιδες του χιονιού, που μεταμορφώνουν τα παιδιά με φαντασία και ασημόσκονη και γράφουν μαζί τους γράμμα με τις ευχές τους στον Άγιο Βασίλη.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών, στα οποία τα παιδία δημιουργούν πολικές αρκούδες από βαμβάκι, χιονάνθρωπους, χιονισμένες κάρτες, λαμπερές χιονονιφάδες, για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όσο για τους λιλιπούτειους επισκέπτες…

Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες (18 μηνών έως 3 ετών), στο επίπεδο 4, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις που συνδυάζουν παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Δείτε περισσότερα για τις δράσεις εδώ:

ATHENS METRO MALL_ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

Ταξίδι στο… Παρίσι;

Και ναι, το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτό το ταξίδι που όλοι μας ονειρευόμαστε, αλλά μόνο δύο τυχεροί θα κερδίσουν!

Το φανταστικό αυτό δώρο, το οποίο προσφέρει το Athens Metro Μall σε συνεργασία με τον Athens DeeJay 95.2 FM, περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή στην Πόλη του Φωτός για 5 ημέρες. Και μπορούμε να μπούμε όλοι στην κλήρωση, με οποιαδήποτε αγορά από 20€, έως και τις 18 Δεκεμβρίου!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για οικογενειακή βόλτα τις ημέρες των γιορτών;

 

ATHENS METRO MALL: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276,173 43 Αγ. Δημήτριος, 210 9769444, www.athensmetromall.gr.