Σκηνές που κόβουν την ανάσα: Πετούν κοριτσάκι από σκάφος στη θάλασσα, τα μπρατσάκια βγαίνουν και το παιδί εξαφανίζεται

Σκηνές που κόβουν την ανάσα: Πετούν κοριτσάκι από σκάφος στη θάλασσα, τα μπρατσάκια βγαίνουν και το παιδί εξαφανίζεται

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video από την Τουρκία που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς ένα μικρό κοριτσάκι βρέθηκε αντιμέτωπο με μεγάλο κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή.

Σύμφωνα με το video που θα δείτε στη συνέχεια  μικρό κοριτσάκι που φορά μπρατσάκια ρίχνεται από σκάφος στη θάλασσα, αλλά χάνει τα μπρατσάκια της και εκείνο βυθίζεται στη θάλασσα και εξαφανίζεται. Επικρατεί αναστάτωση και αγωνία αλλά ευτυχώς το κοριτσάκι σώζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι επίμαχες σκηνές του video επαναφέρoυν το ζήτημα της ασφάλειας στη θάλασσα για τα παιδιά, αποδεικνύοντας ότι τα μπρατσάκια δεν αποτελούν σωστικό μέσο, αλλά απλώς ένα βοήθημα για τα μικρά παιδιά που δεν πρέπει ποτέ να αφήνονται μόνα μέσα στο νερό, χωρίς επίβλεψη ενήλικα από πολύ κοντινή απόσταση.

Η βουτιά που “κόβει” την ανάσα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katya İleri (@katyaileri)

Η μικρή ετοιμάζεται για βουτιά φορώντας τα μπρατσάκια της. Ένας άνδρας, πιθανότατα συγγενής της , την κρατά κάτω από τις μασχάλες και την έχει στην κουπαστή του πλοίου πάνω από το νερό. Το βίντεο σταματά με το τελευταίο πλάνο να είναι τα δύο μπρατσάκια να πλέουν στην επιφάνεια του νερού.

Η μητέρα της μικρής που έκανε την ανάρτηση του βίντεο, ενημέρωσε ότι η κόρη της είναι καλά και ότι μετά από λίγο βγήκε στην επιφάνεια του νερού. Υποστήριξε ότι τα μπρατσάκια γλίστρισαν από τα χέρια της κόρης της εξαιτίας του αντιηλιακού, ενώ είπε ότι η μικρή είναι δεινή κολυμβήτρια και ότι βρισκόταν συνεχώς υπό την επίβλεψη του πατέρα της ο οποίος ήταν μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Αποβολή εμβρύου: Μέχρι ποια εβδομάδα μπορεί να συμβεί; Ο γυναικολόγος Γ. Παναγάκης απαντά

Γιατί όλο και περισσότεροι γονείς καλύπτουν τα πρόσωπα των παιδιών τους στα social media;

Δείτε πώς χάρη στο ταλέντο αυτού του καλλιτέχνη φρούτα και λαχανικά μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια της περιόδου

Ροή Ειδήσεων