Σοκ: 8χρονος βιάστηκε από συνομήλικο φίλο του – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας

Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ενός 8χρονου παιδιού από ένα φίλο του ήρθε στο φως και συγκλόνισε την Αγγλία, κάνοντας πολλούς γονείς να αναστατωθούν και να αφυπνιστούν ώστε να προφυλάξουν έγκαιρα τα παιδιά τους από τυχόν τέτοιες καταστάσεις. Η αποκάλυψη έγινε από τη μητέρα του παιδιού στο Victoria Derbyshire Show του BBC, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι ο μικρός θύτης είχε προσπαθήσει να βιάσει τον γιο της άλλες τέσσερις φορές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε τρομακτικό εφιάλτη εξελίχθηκε το ραντεβού για παιχνίδι. Αγοράκι βίασε τον 8χρονο φίλο του στο δωμάτιό του. Ήταν η μητέρα του 8χρονου που είχε καλέσει δύο φίλους του στο σπίτι της οικογένειας για να παίξουν με Lego. Αφού τα δύο παιδιά ανέβηκαν στο δωμάτιο, το αγοράκι έβαλε μια καρέκλα πίσω από την πόρτα και τράβηξε τις κουρτίνες. Του είχε ζητήσει να του δείξει τα γεννητικά του όργανα. Αφού τον βίασε του είπε να μην πει τίποτα στους γονείς του γιατί θα θύμωναν αν μάθαιναν την αλήθεια. Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε το ίδιο βράδυ ενώ η μητέρα του έβαζε τον 8χρονο για ύπνο. Παρατήρησε ότι ο γιος της δεν ήταν καλά από τη στιγμή που έφυγε ο φίλος του.Αφού ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν γιατί ο δράστης ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής υπαιτιότητας.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας

Ο βιασμός βύθισε στην κατάθλιψη τον 8χρονο. Αυτοτραυματιζόταν και ήθελε να πεθάνει. «Δεν είναι το ίδιο αγόρι. Εκείνο το βράδυ δεν ήταν ο εαυτός του. Είπε ότι απλά δεν ήθελε να είναι εδώ πια. Μου είπε ότι πόναγε επειδή κάποιος του έκανε κακό. Σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν σταμάτησε να κλαίει. Ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν ήξερα τι να κάνω. Το επόμενο πρωί επικοινώνησα με το σχολείο και την αστυνομία. Ενημερώσαμε το σχολείο ότι δεν ήθελε να πάει ξανά και ότι δεν θέλαμε να συναντήσουμε την οικογένεια του αγοριού. Η αστυνομία μας είπε ότι ανέκριναν το αγόρι αλλά επειδή ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής δίωξης δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι κάτι τρομακτικό μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν κυρώσεις. Μου φαίνεται εντελώς λάθος. Τα μικρά παιδιά μπορούν να βιάζουν ή να κακοποιούν μικρά παιδιά. Πιστεύω πως αν δεν το ήξερα εγώ μπορεί και πολλοί άλλοι να μην το γνωρίζουν. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για την κακοποίηση που υπόκεινται παιδιά από παιδιά. Είμαι τόσο απογοητευμένη και δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό. Δεν μπορείς να βοηθήσεις και αισθάνεσαι ενοχές. Αλλά ποιος θα πίστευε ότι ένα παιδί είναι ικανό να κάνει κάτι τέτοιο; Σίγουρα δεν υποψιάστηκα ότι ένα παιδί θα μπορούσε να το κάνει. Σε κάνει να υποπτεύεσαι όλα τα άλλα παιδιά και τις οικογένειές τους. Πιστεύω ότι υπάρχει άγνοια για αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να συμβέί στο παιδί σας».