Δευτέρα 27 Απριλίου, 21:56
bool(true)
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Σοκ: Νταντά χτυπούσε με ζώνη τρία μικρά παιδιά – Είχε προσληφθεί μέσω κρατικής υπηρεσίας

Εμφνιζόταν με μάσκα από ταινία θρίλερ και στολή Άγιου Βασίλη για να τα τρομάξει.

Απίστευτη η αγριότητα μιας νταντάς που προσπαθούσε με βούρδουλα μια ζώνη να τιθασεύσει τρία μικρά παιδιά. Είναι η δεύτερη νταντά που έστειλε η κρατική υπηρεσία καθώς η πρώτη που είχε σταλεί από την ίδια υπηρεσία έπινε κάπνιζε και είχε πλημμελή εποπτεία πάνω στα παιδιά ειδικά όταν ήταν στην παιδική χαρά. Το χειρότερο που έγινε από πλευράς οικογένειας των παιδιών ήταν ότι χαλάρωσαν την προσοχή τους. Όμως την νταντά την πρόδωσε η κάμερα ασφαλείας που για καλή τύχη των παιδιών την είδε η γιαγιά τους όταν έψαξε να δει αν τα παιδιά είχαν ήδη πάει εγκαίρως για ύπνο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που είδε το βίντεο ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την καταγγελία και τη μεταφορά των παιδιών στο νοσοκομείο, ο Enamorado θυμάται ότι «υπήρχαν ίσως 10-12 αστυνομικοί και ντετέκτιβ στο σπίτι» και πως ένας «έμπειρος ντετέκτιβ» ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε το βίντεο.

«Αυτό μας έκανε να πιστέψουμε πως θα τη συλλάβουν το ίδιο βράδυ», είπε. «Αλλά μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έχει γίνει».

Η Jackson δεν απάντησε σε αιτήματα για σχόλιο, όμως στο τελευταίο της μήνυμα προς την Jaramillo -το οποίο δημοσιεύτηκε από τη New York Post- έγραφε: «Είναι ένα μάθημα για όλους μας». Η Jaramillo χαρακτήρισε το μήνυμα «εξοργιστικό».

Η Jaramillo αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό, η υπηρεσία πραγματοποίησε επίσκεψη στο σπίτι και ζήτησε συγγνώμη αφού είδε το βίντεο, αλλά στη συνέχεια άνοιξε έρευνα εναντίον της -αντί για την Jackson- επειδή δήθεν δεν είχε προσκομίσει έγγραφα από την επίσκεψη των παιδιών στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά της Jaramillo πλέον φοβούνται να βγάλουν τα ρούχα τους, να φύγουν από το δωμάτιο ή ακόμα και να πάνε στην τουαλέτα.

«Λένε ότι η τουαλέτα είναι τρομακτική», δήλωσε η ίδια. «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί».

Η ίδια περιέγραψε ότι τα παιδιά είναι πλέον επιθετικά μεταξύ τους, μαλώνουν, χτυπιούνται και κάθονται πάνω στο μικρότερο αδελφάκι μέχρι σημείου ασφυξίας. «Είναι τόσο τραυματισμένα», είπε. «Δεν ξέρω από πού μαθαίνουν αυτές τις συμπεριφορές, δεν ξέρω αν επαναλαμβάνουν πράγματα που τους συνέβαιναν».

Ο παππούς πρόσθεσε: «Δεν ήταν ποτέ έτσι πριν… Έχουν μέσα τους θυμό».

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Daniel Szalkiewicz, δήλωσε πως ελπίζει η υπόθεση να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» για τους γονείς. «Ακόμα κι αν υπάρχουν κάμερες, ακόμα κι αν είναι εκπαιδευμένοι, ακόμα κι αν τους εμπιστεύεστε απόλυτα [τους φροντιστές], Μπορεί να συμβεί στον καθένα».

«Όταν έβρισκα κάποιους μώλωπες, μου έλεγε [η νταντά] πάντα πως “έπαιζαν”, ή “έπεσαν στο σχολείο”», θυμάται η μητέρα.

Πλέον, την φροντίδα των παιδιών έχει αναλάβει μια θεία τους. Όμως η Jaramillo αναζητά ακόμα δικαιοσύνη. «Θέλω πραγματικά να φτάσουμε στην αλήθεια. Είναι σαν να είναι εντελώς διαφορετικά παιδιά. Περνάνε πολλά. Μπορεί να μην το λένε με λόγια, αλλά το ζουν».

Διαβάστε επίσης:

Mία 14χρονη νεκρή και 69 τραυματίες από το σεισμό των 5,8 ρίχτερ στην Τουρκία

Πανελλαδικές 2025 ΕΠΑΛ Μαθηματικά: ΒΙΝΤΕΟ – Ευχάριστη έκπληξη τα θέματα – Σχολιασμός για τις σωστές απαντήσεις

Ροή Ειδήσεων