Σοκ σε δημοτικό σχολείο: Νταής μπαμπάς χτύπησε συμμαθητή του γιου του

Ένας νταής μπαμπάς δεν δίστασε να χαστουκίσει μαθητή της Α Δημοτικού μέσα στο σχολείο λίγο μετά το σχόλασμα χθες το μεσημέρι επειδή ο 7χρονος μαθητής τσακώθηκε με τον γιο του.

Χαστούκισε μαθητή μέσα στο σχολείο

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά που είχε χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουν τα παιδιά. Ο μικρός μαθητής σύμφωνα με την καταγγελία της μαμάς του, ενώ έβγαινε από το σχολείο του, δέχτηκε επίθεση απο τον 38χρονο μπαμπά συμμαθητή του αναφέρει το neakriti.gr. Ο νταής μπαμπάς τον πλησιάσε, χαστουκίζοντας τρεις φορές το παιδί στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποχώρησε από το σχολείο ενώ σε κατάσταση σοκ, μαμά και παιδί. Ακολούθησε καταγγελία από την 37χρονη μητέρα, στο αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων, ενώ άρχισαν έρευνες για να εντοπίσουν τον 38χρονο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου ενώ σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.