Σοκαριστικές εικόνες: Παιδί παρασύρεται από θυελλώδεις ανέμους στη Μ. Βρετανία

Τα έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αποτελούν χαρακτηριστική επίπτωση της περιβαλλοντικής καταστροφής που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, με τους θυελλώδεις ανέμους και τις καταιγίδες ανά τον κόσμο να είναι από τα πιο θανατηφόρα.

Αυτές τις μέρες η τρομερή κακοκαιρία Κιάρα πλήττει τη Μ. Βρετανία, με αποτέλεσμα άτομα που βρίσκονται εκτός σπιτιού κατά τόπους να κινδυνεύουν. Στο πλαίσιο αυτής, 7 άτομα έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωής τους σε όλη την Ευρώπη.

Στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα μικρό παιδί που βρίσκεται με την οικογένειά του στο Μπλάκπουλ του Λανκασάιρ, παρασύρεται από ισχυρή ριπή αέρα και βρίσκεται στον δρόμο. Αμέσως επικρατεί πανικός και ένα άτομο φαίνεται να τρέχει πίσω από το παιδί για να το σώσει.

Αν και το βίντεο τελειώνει χωρίς να γνωρίζουμε τι τελικά συνέβη, μάρτυρας μιλώντας στην εφημερίδα Sun τόνισε ότι το παιδί σώθηκε.

Ο ίδιος μάρτυρας υπέθεσε ότι η οικογένεια ήταν επισκέπτες στην παραθαλάσσια πόλη καθώς οι ντόπιοι απέφευγαν να βγουν έξω λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Δείτε το βίντεο: