Συνελήφθη ο 21χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας – Είχε το κινητό της

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 21χρονος που έκοψε το νήμα της ζωής της 17χρονης Νικολέτας, στο Περιστέρι, σύμφωνα με την ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, όχι μόνο είχε φύγει από την Αττική, αλλά και από την Ελλάδα και είχε περάσει στην Βόρεια Μακεδονία.

Ωστόσο είχαν ειδοποιηθεί όλες οι αρχές των Βαλκανίων, οπότε οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας τον βρήκαν, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Είχε μαζί του το κινητό της

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μαζί του το κινητό της 17χρονης, το οποίο ήταν χωρίς SIM.

Το δικό του κινητό τηλέφωνο έδωσε στίγμα τελευταία φορά την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, και έτσι κινητοποιήθηκαν οι αρχές εκεί. Φαίνεται πως το άφησε στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της είχε εξαφανιστεί.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού.

Του είχε πει να χωρίσουν

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, η δολοφονημένη κοπέλα του είχε ζητήσει να σταματήσουν να είναι ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο. Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση», ανέφερε η μητέρα της 17χρονης.

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκάλυψε: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό, τι έγινε».

Διαβάστε επίσης:

Γρανίτα σοκολάτα

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε η 12χρονη Νικολίνα από την Θεσσαλονίκη

Θάνατος 3χρονης στο Αγλαΐα Κυριακού: Γιατί “έσβησε” το αγγελούδι