Σταρόβας: “Η σχέση με την κόρη μου δεν είναι αυτή που θα ήθελα”

Σταρόβας: “Η σχέση με την κόρη μου δεν είναι αυτή που θα ήθελα”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την σχέση που έχει με την 18χρονή κόρη του  Εβελίνα προχώρησε ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας  σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» του ΜEGA.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά πρέπει να έχουν την αίσθηση πως ο γονιός τους είναι πάντα παρών για να τα βοηθήσει, αν χρειαστεί και όχι να τα μαλώσει ή να του κρύψουν κάτι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για την μονάκριβη κόρη του  καθώς κατά το παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Realnews “ Η Εβελίνα σημαίνει τα πάντα! Ενα κομμάτι μόνη της είναι. Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω πολύ, ωστόσο. Από την άλλη, θα ήθελα να αλλάξουμε λίγο τη σχέση μας τώρα που είναι στην εφηβεία.

Να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη, να ξέρω κάποια μυστικά της, να είναι αμοιβαίο αυτό. Είμαστε για να βοηθάμε, όταν χρειαστεί. Οχι για να τους επιβάλλουμε τον τρόπο που θα λειτουργούν.

Έχω χάσει στιγμές της.  Και είναι και δύσκολο να το διαχειριστείς, γιατί δεν ήμουν πάντα εκεί. Αν ήταν άλλο παιδί, πιο αντιδραστικό, θα μου έλεγε «δεν ήσουν εκεί» και θα μου το κρατούσε. Ευτυχώς, δεν είναι έτσι…

 «Δε θέλω να συζητήσω για την κόρη μου»

Τον περασμένο Νοέμβριο ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε σε άβολη θέση όταν τον ρώτησαν για την κόρη του. Ειδικότερα, είχε δηλώσει τότε ότι

«Είναι 17 χρονών. Καλά είναι, τρίτη Λυκείου πάει, μένει Θεσσαλονίκη» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν βλέπονται, ο Δημήτρης Σταρόβας ήρθε σε πολύ άβολη θέση και είπε «Όχι πολύ τελευταία, γιατί πρέπει να το λύσω. Δεν θέλω να το κουβεντιάσω».

Και συμπλήρωσε «Είναι τα της εφηβείας, δεν μπορώ να σου πω τώρα (αν μιλάμε στο τηλέφωνο). Άλλο πράγμα…», είπε τέλος, προσπαθώντας να αλλάξει θέμα συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Ένας πατέρας μπορεί να πει πολλά στον γιο του, εκτός από το: “Σκότωσα τη μάνα σου”.

Ξάνθη: Πήρε την “πρωτιά” στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής αλλά και την πλήρη υποτροφία για να φοιτήσει στο Princeton

Έκκληση: Ο 22 μηνών Ισίδωρος έχει διαγνωστεί με το σπάνιο Σύνδρομο Νούναν και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ροή Ειδήσεων