Μπαμπάς και κόρη γίνονται viral σε ένα ποστ που θα σας κάνει να «λιώσετε»

Η καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ενεργοποίησε τη φαντασία πολλών ανθρώπων, ώστε περάσει η ώρα στο σπίτι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολλώ δε μάλλον, όταν στο σπίτι υπάρχουν και παιδιά. Αρκετοί, μάλιστα, φρόντισαν να τροφοδοτήσουν και το Instagram με φωτογραφίες από την καραντινάτη καθημερινότητά τους με το αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να είναι ξεκαρδιστικό και να γίνεται viral.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση του Chris Kyle στις ΗΠΑ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να απολαύσει το γεύμα του σε μία… «τοπική επιχείρηση». Τόσο τοπική που δεν χρειάστηκε καν να βγει από το σπίτι. Πήγε, λοιπόν, να φάει στο… μικρό εστιατόριο της κορούλας του, Ava.

Σίγουρα, εκείνη ενθουσιάστηκε με τον πελάτη και του έδωσε το καλύτερο τραπέζι. Αφού απόλαυσε το γεύμα του, έγραψε και ένα σχόλιο για την Ava’s Kitchen στο Instagram, ευχαριστώντας το κορίτσι για το υπέροχο γεύμα.

Πηγή: Chris Kyle/Instagram

«Έτσι, αποφάσισα να υποστηρίξω άλλη μία επιχείρηση. Λέγεται Ava’s Kitchen και άνοιξε μόλις στα τέλη Απριλίου. Είναι πολύ καθαρή, αλλάααα αφήστε με να σας πω για την ιδιοκτήτριά του. Αρχικά, ρώτησα γιατί υπάρχουν μπαλόνια στην καρέκλα μου, δεν είναι τα γενέθλιά μου; Και μου απάντησε να κοιτάω τη δουλειά μου, γιατί είναι της μαμάς. Περίμενα την παραγελία μου περίπου 45 λεπτά και είμαι ο μόνος πελάτης εδώ. Αν και στην αρχή είχε πολύ καλή διάθεση, στη συνέχεια σταμάτησε για ένα 20λεπτο για να δει το Paw Patrol. Γενικότερα, το σέρβις μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά η μαγείρισσα είναι γλύκα. Οπότε θα της δώσω άλλη μία ευκαιρία», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες ο Chris.

Από τη στιγμή της ανάρτησής της η φωτογραφία ξεπέρασε τα 22.000 like και έγινε viral, με τους χρήστες του Instagram να «λιώνουν» στη θέα της γλυκύτατης μικρούλας.

Πηγή: Chris Kyle/Instagram

«Η Ava έχει μία απίθανη προσωπικότητα. Είναι ένα αστείο κορίτσι. Από την ώρα που ξυπνά γελάει και παίζει ολόκληρη την ημέρα», δήλωσε ο Chris στο Bored Panda.

Ο περήφανος μπαμπάς δήλωσε ενθουσιασμένος από τα λόγια αγάπης που δέχθηκε στο post του. «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, είμαι ευγνώμων που βλέπω την ανάρτησή μας να δίνει χαμόγελα στις ζωές των ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Bored Panda