Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Στη ΧΑΝΘ συλλέγουμε τρόφιμα και ανταποδίδουμε με δράσεις για το «Όλοι μαζί μπορούμε»

Στη ΧΑΝΘ συλλέγουμε τρόφιμα και ανταποδίδουμε με δράσεις για το «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, στο χώρο της Κεντρικής Εισόδου της ΧΑΝΘ, τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της Οργάνωσης συλλέγουμε σακούλες με τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η ΧΑΝΘ προσκαλεί όλη την πόλη να συμμετάσχει στη συλλογή τροφίμων και ανταποδίδει με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας στο κοινό δωρεάν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια από τους συνεργάτες και τους εθελοντές της, όπως παράσταση κουκλοθεάτρου, θεατρικό δρώμενο από την theatraction, κατασκηνωτικά παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες, μάθημα capoeira, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο της ΧΑΝΘ, κατασκευές από το Μουσείο Μπάσκετ και πολλά άλλα.

Οικοδεσπότες στη διαδικασία προσφοράς και ανταπόδοσης είναι οι Κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ, με τη συμμετοχή των κατασκηνωτών και των εθελοντών στελεχών και εκπαιδευτών της, πραγματώνοντας τον βασικό σκοπό της Οργάνωσης που είναι να εμπνέουμε τους νέους, ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, δίνοντας ερεθίσματα και δημιουργώντας εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές βελτιώνουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τοματοπολτό, κονσέρβες, λάδι, καφέ, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κονσέρβα, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, σοκολάτες, είδη προσωπικής υγιεινής (απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσα, σαπούνια, σαμπουάν, παιδικές πάνες).

Σημείωση: Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στo Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

INFO
Σάββατο 8 Απριλίου, 10πμ-3μμ,

Κεντρική Είσοδος ΧΑΝΘ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.