Αρχική InfoWoman Στηρίζει τον Μάρκο Σεφερλή η μητέρα της Άσπας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Στηρίζει τον Μάρκο Σεφερλή η μητέρα της Άσπας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Πριν από μερικούς μήνες ο Μάρκος Σεφερλής χάρισε χαμόγελα και ελπίδα στη Σπυριδούλα Φατούρου και την κόρη της Άσπα, την οποία πυροβόλησε πριν από μερικά χρόνια ο πατέρας της. Ο ηθοποιός είχε τότε αγοράσει στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειαζόταν, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί με ασφάλεια να κάνει τις θεραπείες της.

Με αφορμή την κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτας που ξεκίνησε με αφορμή την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», η μητέρα της Άσπας θέλησε να υπερασπιστεί τον ηθοποιό μέσω Facebook ανταποδίδοντας το καλό που έκανε για την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.