Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Summer Camp 2017: “Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!” στα Ανοιχτά Σχολεία του Δ. Αθηναίων

Summer Camp 2017: “Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!” στα Ανοιχτά Σχολεία του Δ. Αθηναίων

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων υποδέχεται το καλοκαίρι με το summer camp “Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!”, από το φορέα “Η Ορχήστρα των Χωμάτων”. Η δράση, η οποία θα υλοποιηθεί σε τρία Ανοιχτά Σχολεία, απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και πρόκειται για ένα απίθανο summer camp γεμάτο καλλιτεχνικές βιωματικές δραστηριότητες!

Το summer camp, το οποίο είναι δωρεάν για όλους, θα απασχολήσει νεαρούς συμμετέχοντες στα Πετράλωνα, στη Γκράβα και στον Κολωνό με ένα πλήθος δραστηριοτήτων που χωρίζονται σε διαφορετικές θεματικές: εικαστικά, μουσική, θέατρο, περιβάλλον, παιχνίδια προαυλίου και πολλές, καθημερινές εκπλήξεις θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι συναρπαστικό για τα παιδιά της πόλης.

Η δράση “Βατραχοπέδιλα, μαγιώ… καλοκαίρι στο σχολειό!”, υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 15:00
(υποδοχή παιδιών από τις 8:00 και αποχώρηση εώς τις 16:00)

Ανοιχτά Σχολεία που θα φιλοξενήσουν τη δράση:
76ο Δημοτικό, Πετράλωνα: 19/6 με 30/6

132ο Δημοτικό, Γκράβα: 3/7 με 14/7

57ο / 61ο Δημοτικό, Κολωνός :17/7 με 28/7

Ελεύθερη είσοδος για όλους - απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.athensopenschools.gr,

ή στο τηλέφωνο 210 5277089.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.