Αρχική Αληθινές Ιστορίες Συγκεντρώνουμε χρήματα για να επιστρέψει νικητής ο Στράτος

Συγκεντρώνουμε χρήματα για να επιστρέψει νικητής ο Στράτος

Το όμορφο αγόρι που βλέπετε είναι ο Στράτος. Ένας μεγάλος μαχητής με μία σπάνια μορφή σαρκώματος στην καρδούλα του. Έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου στο Ογκολογικό Μ. Βαρδινογιάννη του Παίδων Αγίας Σοφίας, για να μπορέσει να είναι ακόμα εδώ, όμως το σάρκωμα υποτροπίασε και πλέον πρέπει να μεταβεί σε κλινική, στο Houston της Αμερικής, για να μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία του και να τα καταφέρει.

Οι γονείς του, λοιπόν, κάνουν έκκληση για βοήθεια –όποια βοήθεια μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει, για να στηρίξουμε τον αγώνα της οικογένειας και να επιστρέψει ο Στράτος νικητής από την Αμερική.

Δεν έχει σημασία αν γνωρίζουμε ή όχι προσωπικά τον Στράτο και τους γονείς του. Αρκεί να σκεφτούμε, ότι θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί –τι θα κάναμε τότε;

Οι ευχές δεν αρκούν – προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια.

Δείτε το μήνυμα που κοινοποίησαν οι γονείς του πριν από μερικές ώρες:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter