Τρίτη 28 Απριλίου, 03:08
bool(true)
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Σύμη: Τι είπε η 13χρονη στον πατέρα της για το δηλητήριο και την εξέλιξη της υπόθεσης;

Η κόρη κλαίγοντας επιβεβαίωσε όλο το σχέδιο και η οικογένεια του αγοριού είπε ότι το μαχαίρι ήταν από το δικό της σπίτι

Απίστευτες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης από τη Σύμη που ήθελε μαζί με το 15χρονο αγόρι της, να βγάλουν από τη μέση τη μητέρα της κοπέλας και να φύγουν να ζήσουν μακριά μαζί. Όπως φαίνεται το κορίτσι είπε στον πατέρα της «συγνώμη μπαμπά ήθελα να σκοτώσουμε κι εσένα» με το σκεπτικό ότι αφού οι γονείς της δεν ήθελαν αυτή τη σχέση, μόνη λύση έβρισκε το να βγάλει από τη μέση μάνα και πατέρα και να φύγουν ουτπικά πλέον προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κάτοικος στο νησί που ήξερε καλά την οικογένεια είπε πως η μικρή παραδέχθηκε την πρόθεσή της να σκοτώσουν τους γονείς της τα δυο παιδιά.

«Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε τι πάει να γίνει, ο μπαμπάς σηκώθηκε, πήγε στο δωμάτιο και είδε την κόρη του να κλαίει. Η κόρη είπε ‘συγγνώμη μπαμπά, ήθελα να σκοτώσω τη μαμά’. Για το μαχαίρι που βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα και είχε προμηθευτεί από το αγόρι της και η άλλη οικογένεια το επιβεβαίωσε, ο πατέρας δεν πίστεψε τι του έλεγε η κόρη του και μετά του είπε ‘μετά από τη μαμά, θα σκοτώναμε κι εσένα», δήλωσε ο μάρτυρας μιλώντας στο MEGA.

Για τον 15χρονο ο ίδιος ανέφερε ότι γενικά οι δύο οικογένειες ήταν ήσυχες, αλλά το αγόρι λόγω του προβλήματος υγείας που είχε προκαλούσε κάποια μικροπροβλήματα, με τη συμπεριφορά του, τον τρόπο που μιλούσε, που ήταν απότομος, κλπ.

Οι γονείς που άλλωστε είναι και τα υποψήφια θύματα της 13χρονης είπαν ότι όλα αυτά η κόρη τους τα έκανε υπό την καθοδήγηση του νεαρού και πως αυτός την πίεζε.

Το κορίτσι τσακωνόταν συνέχεια με τους γονείς της γιατί αυτοί ήθελαν να διακόψει τη σχέση της με τον νεαρό και αυτή ήταν η αιτία που παραλίγο θα είχαν φτάσει στον θάνατο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS, τα δύο παιδιά είχαν υπογράψει συμφωνητικό στο οποίο αναφέρουν όλες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα σκότωναν τη μητέρα του κοριτσιού. Από την πλευρά του 15χρονου υποστηρίζεται πως το συμφωνητικό έχει γραφτεί από την 13χρονη (έχει τον γραφικό της χαρακτήρα) και μετά το υπέγραψαν και οι δύο.


Ότι η υπόθεση δεν έχει υπόσταση και ότι η περιγραφή που γίνεται από τη μητέρα δεν επιβεβαιώνεται, δήλωσε προχθές ο δικηγόρος του 15χρονου, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

«Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο 15χρονος δεν ήταν στο σπίτι της 13χρονης. Η 13χρονη εάν έκανε κάτι, γιατί αυτό θα διαπιστωθεί, ήταν μόνη της στο σπίτι. Η περιγραφή που γίνεται από την μητέρα, πέραν του ότι δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, είναι αποκλειστικά κατάθεση της μητέρας» δήλωσε.

Και πρόσθεσε καταληκτικά: «Έχουμε βρει πουθενά κανένα υποτιθέμενο κατασχεμένο κέικ με υποτιθέμενο δηλητήριο; Υπάρχουν κάποια πολύ βαριά ‘κατηγορώ’ χωρίς να έχει γίνει κάποια έρευνα. Με απασχολεί το ότι έχουμε δύο ανήλικα παιδιά. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το θέμα πρώτα με ευαισθησία και μετά με την όποια τιμωρητική διάθεση εάν έχει συμβεί κάτι. Δεν υπάρχει υπόσταση στην υπόθεση».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: 41χρονη τραβούσε βίντεο τον 14χρονο γιο του άντρα της

Ινδία: Σπάνιο στα ιατρικά χρονικά- δείτε τι βρέθηκε στο στομάχι αγέννητου μωρού

Ροή Ειδήσεων