Συμμορίες ανηλίκων: Εισέβαλλαν στο σπίτι 15χρονου, τον χτύπησαν και έκλεψαν χρήματα

Οι βίαιες συμμορίες ανηλίκων στη χώρα μας όχι μόνο αυξάνονται, αλλά και δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό… Ένα ακόμα περιστατικό, στο οποίο εμπλέκονται ανήλικοι, έλαβε χώρα αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας 15χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, στα βόρεια προάστια.

Ξαφνικά, γνωρίζοντας, ότι στο σπίτι δεν βρίσκονται οι γονείς του παιδιού, δύο ανήλικα εισέβαλαν σε αυτό, προκειμένου να εισπράξουν 100 ευρώ, τα οποία όπως ισχυρίστηκαν αργότερα, ο 15χρονος τους χρωστούσε.

Οι ανήλικοι μπήκαν στο σπίτι, απείλησαν και χτύπησαν τον 15χρονο, ο οποίος είχε μόλις 15 ευρώ να τους δώσει, και έψαξαν όλους τους χώρους για να βρουν τα υπόλοιπα. Τελικά, αφού προκάλεσαν ζημιές, έφυγαν παίρνοντας μαζί ένα μπουκάλι σαμπάνιας!

Οι δράστες, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί: Συνέχισαν να ενοχλούν τηλεφωνικά τον 15χρονο απειλώντας τον να βρει τα χρήματα που, όπως ισχυρίζονταν, τους χρωστούσε. Ο ανήλικος ειδοποίησε αμέσως τη θεία του, η οποία μένει κοντά, για να της ζητήσει τα χρήματα. Η ίδια του τα έδωσε και αυτός τα άφησε στο γραμματοκιβώτιο, από όπου τα πήραν οι δράστες.

Όταν οι γονείς του παιδιού επέστρεψαν σπίτι ενημερώθηκαν για το συμβάν και πήγαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό.